Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Angel2014 #13952 üzenetére

    Amikor valami ebnormális módon ennyire nem akar működni, akkor igen, ott felmerülhet a hardverhiba, ahol eleve esélyes volt az SSD hibája, amit illetve a telepítési problémát ezek szerint az SSD cseréje megoldotta, oké.

    Ha eleve TPM kompatibilis (dTPM 2.0) az a laptop a specifikációja alapján, akkor nem világos miért kellett kikapcsolt TPM mellett BypassTPMChek módszerrel telepíteni a Windows 11-et, de már mindegy... :F

    Az OOBE\BYPASSNRO használatára akkor lehet szükség, ha internetkapcsolat nélküli és / vagy helyi fiókkal történő telepítés a cél, volt már erről szó itt.

    Az itt leírtak alapján a Windows 11-nél a 2016-os verzió a minimum követelmény Microsoft Office vonalon, vagyis a 2019-esnek elvileg működni kellene. A 64 bites Windowsra pedig ugye telepíthetők 32 bites programok is, vagyis az utóbbinak sem kellene gondot okozni.
    A "hibát ír ki indításnál" elég semmitmondó, ebből nem derül ki, hogy mi a pontos hibaüzenet, valamint hogy a Microsoft Office telepítője honnan lett letöltve, előtte a Windows 11 naprakészre lett-e frissítve és újraindítva, nem lett-e esetleg pl. 3rd party antivírus szoftver telepítve ami blokkolhatja az MSO futtatását, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák