Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    Sziasztok!

    Érdeklődni szeretnék, hogy Ti találkoztatok-e már hasonló problémával, illetve, hogy milyen felületeket ismertek, ahol esetleg lehet ilyenre ticketet nyitni, hogy megvizsgálják?

    Egész érdekes a téma, úgyhogy gondoltam bedobom ide is.

    Adott egy HP 830 G7 laptop, 10. generációs i5 procival, integrált GPU-val. Bevittem szervizbe, mert Windows 11 alatt (én már így vettem), néha előjött, hogy a kijelző tetején egy csíkot nem jól jelenít meg, aztán még később találtam fixen reprodukálható GUI elemet, ahol előjött a hiba.

    Ezt a szerviz is felvette, nem tudom meddig elérhető a videó: [link]
    Ezen felül Wordben produkálta ezt, ami újraindítás után is megmaradt, aztán eltűnt jó hosszú időre, nekem ezt külső monitoron nem csinálta (kiterjesztett nézetben, kettőzöttre nem esküdnék): [link] és ezen túl még szürkés hátterű dolgoknál látszott.

    Szóval azt gondoltam kijelzőhiba, de most beletörődök, hogy szoftveres baj van, mert Windows 10-en nem tudták reprodukálni. Most kénytelen leszek Win10-el használni a gépet, és ha egyszer előjön hasonló, akkor nincs tovább miről beszélni.

    Találkoztatok bármi hasonlóval? Vagy bárkinek tippje, hogy mi lehet a gond?
    Google keresés sikertelen volt, nem találtam igazán ilyesmit (lehet rosszul keresem).

    Hol érdemes visszajeleznem, Microsoft, Intel? A HP biztos nem fog semmit csinálni, ők teljesen hárítanak, hogy ne használjak Windows 11-et. (Annak ellenére, hogy a HP toolja megmondja, hogy frissítsd nyugodtan, és vannak is fent driverek...)

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák