Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz svgyula #62271 üzenetére

    Chrome a másodlagos nálam, ismerem, évekig használtam. De már csak minimálisan. Egyáltalán nem jobb mint Edge... De érdemes beleolvasni a topikjába, hónapok óta nem találsz olyat aki elégedett vele. Mondjuk én már 1 éve váltottam, csak ritkán olvasgatok ott, de folyamat a panaszáradat megy és a reménykedés hogy az újabb verza jobb lesz (és ha hiszed, ha nem, nagyjából azok a gondolatok fordulhatnak meg a fejemben ilyenkor, mint pl. nálad az Edge felhasználókkal szemben). Pont mint a win. Valakinél kb. mindig hibátlan (pl. nálam), valakinél meg mindig van vmi gond (vkinél meg nem volt, de lett :) )
    Tehát ha Edge szted xar, akkor az kb. ugyanaz mint ha egy win7 fan mondaná a win10re hogy xar... Vkinek bejön és hibamentes, vkinek meg nagyon nem (vki meg csk úgy elvan ezzel vagy azzal). Nekem Edge bejön, nem váltok vissza. Fotó/film/zene app nem jön be, nem is próbálkozom velük. (kivéve laposon, ott zenére elmegy a beépített). Viszont Postát meg már 8as óta bírom, szintén napi rendszerességgel használom. Ez ilyen "sport". :R

    (#62269) Popes :
    Köszi, olvastam már róla, de nem érdekel. És a Tor sem. Annál bizalmatlanabb vagyok. (sokan MS-től tartanak, de mindenki más appjai meg frankók :U ) Míg elégedett vagyok azzal amit használok, addig nem próbálkozom ilyenekkel. Inkább visszamennék Chrome-ra ha nagy gondok lennének. :)

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák