Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Swinegod #214876 üzenetére

    De miért mentél oda meghalni egyedül? A kép alapján egy top tier heavy volt az ellenfélnél nálatok meg nem látni 9-es heavy-t szóval gondolom te voltál a 9-es heavy. Nem tudom pontosan milyen tankkal voltál, de egyedül 2 bisonte és egy type4 meg ki tudja még mi ellen mit vártál? Ha egy szem 9-es heavy-vel nagyrészt 8-as tankok ellen olyan gyorsan meghalsz hogy még 11 társad él akkor ott elég nagy részben rajtad is megy el a csata. Top tier heavy-t nem dobunk el a csata elején feleslegesen. Nem tudom mi ez a fétis nálatok popey-jel hogy minden áron be akarjátok védeni azt az oldalt ahova nem megy tőletek senki aztán hősi halottként a csapatársakra mutogattok miután a túlerő ellen eldobtátok az adott mm-ben értékes tankotok.
    Egyáltalán nem olyan fontos itt sem hogy azt a flank-et minden áron megtartsátok. Mi lett volna ha szabadon átengeditek őket ott? Eljutnak A7-ig ahonnan ha tovább mennek akkor a nyílt mezőn cammognak miközben 3 oldalról lehet szedni őket (a bázisról, D1 td dombról és középről a várból). Ha meg nem A7 felé mennek akkor C6-tól ugyanaz a helyzet, ha meg D7 ig mennek akkor ott egy szűk folyosón várjátok őket csőre töltve, de miután körbemásznak már lehet hogy annyival vezettek ha máshol pusholsz hogy sima győzelem.
    Ha gyors heavyvel voltál akkor odamész, lősz rájuk 1-et vagy 2-t aztán minél gyorsabban elfutsz arra amerre a T49 is ment. Ha meg lassú heavy-vel voltál akkor eleve nem is mész oda. Alap szabály hogy lassú heavy-vel ott táborozol le ahol még rád látnak a csapattársak és le tudnak fedezni. Vagyis vagy mész te is középre fel vagy D5 körül kempelsz be ahol még az arty és a 2 td le tud fedezni.

    Például a képen látható állásnál ha E5-ben lettél volna fenn akkor onnan szarrá lövöd az udes-eket ezzel a med flank sem esik el, középen megvéded a lightokat így az sem esik el és ugyanonnan a körbemászó heavy-kel is meg tudod szedni és feltartani.

    Igen alapból jó a heavy dühöngőbe menni itt, de tanuljátok már meg olvasni a térképet és reagálni a társak mozgására. Könnyű kiszámolni hogy hány és milyen tank várható oda az ellenféltől, ha tőletek nem megy annyi amennyi fel tudja venni a várható ellenfél ellen a harcot akkor hiba előre tolni ott addig amíg nem érkezik valamilyen új információ az ellenfél mozgásáról ami ez felülírja.

Új hozzászólás Aktív témák