Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz laci666 #17730 üzenetére

    Hat igen, eleinte kicsit lehet uncsi a jatek.
    Amikor en kezdtem is kevesen voltak a kezdo teruleteken, de nem annyira mint most.
    Most hogy kozeleg a kieg, mar senki sem indit uj karit. Aki már régebben kezdte es X-ik karijat inditja az meg kb 1-2 nap alatt tulmegy a lvl20-on es a trialosokkal innentol nem talalkozik. Lehet en sem jatszanek vele most, ha nincs 2 haver aki ugyancsak jatszik.

    Guilddel kapcsolatban pedig neha lehet olvasni "hirdeteseket" frissen alakult guildekrol, akik karába mennének. Persze ezek nagyreszt nem magyarok, de kezdő geart lehet szerezni. De hirtelen alakult csapatok is szoktak menni, bar azok neha eleg szerencsetlen emberekbol jonnek ossze. Viszont neha van par tulgearelt ember is.
    A nagyobb klanok pedig nem is tudnak nagyon feloltoztetni az embereket, mert most mindenki addig el akar jutni ameddig csak tud a kieg elott. Mi is csak egy instába megyunk, remélve hogy meglesz Illidan. Meg hatra van 2 boss, pedig más instákban is van boss akit nem birtunk leverni, de a cél most a progress.
    Eleinte Karát nagyon élveztem, most hogy farmolni megyunk altokkal, mar annyira nem filinges.

    Amugy egyedul is jo ez a jatek, csak ki kell elvezni. Nem csak eszement modon megyunk es irtunk, hanem elolvasom a questeket, szetnézek minden zugban.
    A kiegben megint azt tervezem, hogy minden rohadt questet megcsinalok, mindent elolvasok, mindent megnézek, minden egyes zugot felfedezek. Nem csak accept, quest aztan a logbol a roviditett reszt elolvasom aztan megyek irtan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák