Új hozzászólás Aktív témák

  • Skyhunter

    őstag

    válasz #57919488 #62649 üzenetére

    "Abban nekik semmi haszon ha Te megveszed goldert a havidijat. Nekik az a jo ha tobb jatekos erzi ugy, hogy megeri WoW Tokent venni a jatekhoz."

    Ezzel semmi baj nincs, értem én. :) (Multicégnél dolgozok én is, tudom mi az, hogy profitorientáltság, profit maximalizálás stb.) :p

    Persze hogy nekik nincs benne haszon ha nem veszek előfizut vagy tokent. Sok éve tolom a gémet, és nem sajnálom a bele ölt időt, pénzt. DE. Ha már kiatálták ezt a "játékot" a tokennel, árfolyammal, a régi (Catás) raidek könnyen farmolhatóságával, followeres gold missziókkal stb-vel amivel goldot tudok termelni magamnak, akkor ne nerfeljék már le 2 hónap után az egészet. Azt gondolnánk ennyi idő után megérett a játék a f2p-re. Szakmák is tönkre vannak vágva, és farmolni (nem a mostani rendszerre gondolok) sincs kedvem napi 5-6 órában 2-3 karival. Nem hiszem hogy a játékosok nagy hányada játszik úgy (hatékonyan goldszerzés tekintetében) mint mi, erre előlünk is elveszik a lehetőséget. Így bukni fogják az olyan potenciális játékosokat is, aki nem akar valós pénzt előfizura (ki akarná termelni maga), de legalább a kieget megveszi/megvenné.

    Összefoglalva nyilván nem vagyok hülye (ők sem), de most a játékostársadalom egy részének csontot dobtak, majd erre visszaveszik azt. Akármennyi "újdonságot" hoznak be, nincs már nagy motivációm a játékra, főleg az ilyen húzások után.

    CATHFAERN :

    "Guildes tapasztalataim azt mutatják, hogy még a legszegényebbek is meg tudták oldani a havi előfizut ha tényleg akartak játszani (aztán mikor már kevésbé akartak, meg már csak a játék "social" része miatt akartak játszani, akkor jött az indok, hogy nem tudja megengedni magának)."

    Maximálisan igazad van. Én is megtehetném/megtehetem a havi előfizut, de most sértődve érzem magam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák