Új hozzászólás Aktív témák

  • z-csongor

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy eleg erdekes problemaba tort bele a bicskam.
    Koltoznek be az uj sorhazi lakasomba, viszont kell internet a tavmunka miatt. Digi van a telek elott az oszlopon, tobb honapja kijottek megnezni hogy mi a helyzet, ramondtak a dologra az ament, bekerult a rendszerbe is a rendelesi cim, meg is rendeltem augusztusban(!).
    Szeptember vegen ki is faradtak a digitol, es kozoltek, hogy halozatbovites kell (A haz elotti oszlopon levo dobozbol az utca masik oldalan levo ket hazba szepen megy a vezetek, tehat szolgaltatas tuti van).
    Ma: felhivott az ugyfelszolgalat hogy nem lehet. Ezt elfogadnam, de ugy nem, hogy a szomszednak (sorhaz, tehat ugyanabban az epuletben) hetfon kotik :D
    Az ugyfelszolgalatos nem tud segiteni, "nem lehet mert nem lehet", indok nincs. En mondtam, hogy adjanak optikai kabelt, kiallok szepen az oszlophoz, (a villanyszerelo szepen kiallt csovel mar az oszlophoz, onnan fog bejonni a szomszed kabele is) kossek be => nem lehet. A problemat az ugyfelszolgalat eszkalalni nem hajlando, nem lehet es kesz.

    Ilyenkor mit lehet tenni? Van valaki, akivel lehet beszelni, hogy vizsgaljak felul? Konkretan besz@rnek, ha a szomszedhoz bekotnek, es hozzam keptelenek lennenek. Ugyanabban a hazban lakunk, a padlas atjarhato, minden garazsbol szepen megy egy cso egy kozponti eloszto dobozig, onnan pedig egy nagy cso az oszlophoz, konkretan csak bekotniuk kellene az optikai kabelt a dobozba, mindent hajlando vagyok megcsinalni nekik.

    Hihetetlen. (Bocs a rant miatt :D)

Új hozzászólás Aktív témák