Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
jó kis blog lett ez így a vége felé
-
Sick Boy
őstag
most jött a futár, el sem hiszem...
bár csak a monitort meg a prockót hozta [a végére erre a 2 dologra redukálodótt a rendelésem, az eredeti 8 dolog helyett...]
de mindent beszereztem... minden készen áll egy cool konfig megépítéséhez!
És full fekete lesz a dizájn!!!
A vége felé hívtak, hogy se' hangfal, se' bill... mondom jó, elmentem, boltról boltra jártam és szereztem, amilyet akartam:
Genius SP-J16
Genius Comfy KB-21eheppi vagyok, csütörtökön megy a gép a jogos tulajhoz, mégis lesz karácsony!!!
-
Sick Boy
őstag
Szétb***sz az ideg.
A futár még mindíg sehol...
én megfojtom ezeket a PCLandosokat... -
Sick Boy
őstag
és akkor miért nem linkelted be
Holnap jól elszidom őket melegeb éghajlatra, ha nem érkezik meg a motyóm...
Most már csak 4 cuccot várok tőlük a többit kénytelen voltam ''manuálisan'' beszerezni.
Megint küldtek mailt...
Aszongya:
Bill: még mindíg nem ékezett be [beszállító visszaigazolta]
Hangfal: még mindíg nem érkezett be [beszállító visszaigazolta]
pedig megígérték, hogy mára megjön és holnap itt van... -
Sick Boy
őstag
Beszéltem PClandékkal...
Azt mondták, hogy ház az nincs...
mondom baromi jó...
Hétfőn, amikor felhívott a csákó, azt mondta, író nincs meg egér...
Úgyhogy ma megint van egy utam, a MIstralba fogok menni és veszek egy Casetek 1016-os Fekete házat Bővebben: link és egy IMBP 420-as, 12 cm-es tápot Bővebben: link remélem lesz, őket is felhívtam, hát árufoglalás az nincs, lehet, hogy migint lesz egy utam az ördögnek...? -
Sick Boy
őstag
hát nem jött meg a cuccos...
voltam ma DVD írót venni, kaptam 16990 HUF-ért a MagiCompban, fekete NEC 3500A-t
Meg a Mistralban is voltam, vettem egy A4Tech SWOP-80 patkányt. A MAgicompban 6000 volt, kicsit arrébb [pár házzal odébb] a Silicium Computersben 5300 HUF és a Mistralban 4300 HUF...
Érdekes, hogy mennyire utána kell járni mindennek, de mindennek, amit veszel, azért nagy okosság eza fórumozás, meg az online árlista...
2000 forinttal olcsóbban vettem meg ugyanazt az egeret... 2 metromegállóval odébb... LOL -
Sick Boy
őstag
hivtak ma a PCLandból, azt mondták, ma beérkezik minden és holnap jozza a futár!!!
Bár DVD-t meg egeret nem tudtak szerezni, úgyhogy lesz még 1 menet holnap, goto vásárolni... -
Sick Boy
őstag
még mindíg semmi...
-
Sick Boy
őstag
pclandéknál még mindíg semmi...
-
Sick Boy
őstag
jah... vágom sajna, de akkor legalább mailekkel bombáznának...
most jött egy este 11-kor, mikor lefeküdtem, még nem volt itt, ma reggel itt volt, de a feladás dátuma tegnap délután 17:32
ez hogy lehetséges...?
1ébként a státusz ugyanaz, mint a fent bemásolt mailben, csak már mindent visszaigazoltak a beszállítók...!
ez azt jelenti, hogy elvileg mglesz a motyó előbb-utóbb? tehát már le van foglalva nekem és a országban van? -
Sick Boy
őstag
yáy
voltam a Metro vállalkozók áruházában shoppingoltam egy kicsit, vettem a géphet egy Xerox 2400-as jelő szkennert, bázz, nagyon süti a cummó...
nem ezt várnám ennyiért.
Mindenféle szoftware... még egy ajándék Xerox írható CD-vel is megleptek [ilyen tuttira nincs senkinek]
Nagyon kúúl a stuff és USB tyúkbél is volt hozzá [occsó Lexmark nyomtatókból marad ki rendszeresen - költségcsökkentés] + adapter is meg minden, masszív, jó kis cucc, majd letesztelem, hogyan scannel a kicsike, de ránézésre, első blikkre nagyon zsír cucc és össz 10 000 Local creditbe' fájt, hát szvsz ennyiért nagyon megérte!!!
jaj, nem akar jönni a PCLandból a motyó, nem hiába voltam én eddig is bizalmatlan ezekkel az online shoppingolós áruházakkal...
pedig eddig nem is volt tapasztalatom velük, de, mondom, hát egyszer ezt is ki kell próbálni, és úgy éreztem, eljött a zidő... vagy mégsem...?
Még egy rohadt e-mailt sem küldenek...
Na holnap van a határidő...
Azt írják, hogy 1-3 nap az átfutása a dolgoknak, hétfőn rendeltem, igaz hétfő hajnalban... szal nyitás előtt...
mindegy, holnapig várok aztán felhívom őket és megmondom nekik, hogy dugják már fel maguknak a cuccaikat...!!! -
Jenő
aktív tag
válasz
Sick Boy #120 üzenetére
Ez hihetetlenül hangzik, hogy 400W-os tápon (még ha Codegen is..) az lenne írva, hogy 129W-ot ad le összesen valójában. Gondolom az ágak valamelyikén (+3.3, +5, +12), vagy valamelyik kettő kombinációján ad le annyit. De összesen 100%, hogy nem ennyi van ráírva. Ebben biztos vagyok.
-
Sick Boy
őstag
válasz
Joe_Black7 #114 üzenetére
küldtek mailt PCLandék, aszongya:
______________________beszállítónk visszaigazolta___beérkezett
Logitech Keyboard_______igen_____________________nem
Altec Lansing___________nem_____________________nem
A4-Tech SWOP-80______igen______________________nem
AMD Athlon 64_________igen______________________nem
NEC ND-3500A_________igen______________________nem
Samsung 795MB2 17''___igen______________________nem
DTK ATX midi ház_______igen______________________nem
remélem mihamarabb megjön minden, azt hozzák a cummót... -
Sick Boy
őstag
úúú, 1000+1 köszönet a jótanácsokért.
Azért kell a táphoz legközelebbi molexre kötni, mert sokat vesz fel?
Aszonta a csákó a boltban, szal +kérdezte, hogy milyet táp lesz... mondtam, hogy 400-as DTK, aszonta vigyázzak, mutatott egy 400-as Codegány tápot, rá van írva, hogy igaziból 129 W-ot ad le [kajak rá volt írva], szal mondta, hogy nézzem meg a tápon... elgondolkodtam... remélem jó az a táp, eddig egy 200W-os DTK-val volt dolgom de olyan nehéz volt, mint atom, szal súlyra, megfogtam azt a 400-as Codegent, hááát... szal szerintem jók ezek a DTK tápok, de remélem elbírja a proci 90-100W-ját + a vidkari 90W-át [izzasztva]... + a többi cummót...+
Szerintem köbö 1 napi szopástól kíméltél meg, köszönöm, de tényleg!
RAM-beállításokhoz nem is értek, ergo nem is piszkálom
BIOS-t felrakom!
thanx még 1 X! -
anulu
félisten
tanácsok következnek:
1. az első dolgod legyen, hogy felrakod az alaplapra az F9-es BIOSt. valszeg F6-tal fog jönni, azzal nagyon sokat szívtam a SATA-val, új BIOS megoldotta.
2. nemtudom, hogy 5900XT-t raktál már-e bele gépbe, de a táphoz legközelebbi molexre kell rákötni, bármelyik ''csatornán'' is legyen
3. RAM beállításokkal csak akkor foglalkozz, ha tuningolni akarsz, bár ezt kötve hiszem
4. BIOS-ban az extra cuccok a Ctrl+F1 megnyomásával érhetőek el
ha bármi gáz lenne a cuccal, akár e-mailben is nyugodtan keress meg -
Sick Boy
őstag
válasz
Joe_Black7 #114 üzenetére
hát eleddig megerősítő e-mailt a megrendelésemről nem kaptam, felhívni nem tudtam őket, az egyik percben foglalt volt, a másikban nem vették fel... nem tudom mi lesz, de nincs kedvem mindenért össze-vissza szaladgálni, a házhozszállítás miatt jöttek be ők a képbe, meg azért ezekből náluk voltak a legjobb árak...
ja, csak olyat rendeltem, amelyhez oda volt írva, hogy ma 12 után akár át is vehetem az üzletükben, nem értem, hogy akkor miért nem hozta ma már a futár és miért nem csörgött a telefonom, hogy jönne a futár...
na mindegy, majd holnap minden kiderül, de legalább visszajelezhettek volna ilyen vagy olyan úton... -
Joe_Black7
tag
Gratulálok, hogy sikerült megoldanod a problémát, viszont engem érdekelne majd a tapasztalatod Pcland-ékról, mert én is náluk készülök tft monitort vásárolni, aztán tudjam, hogy mire számítsak. Köszi
-
Sick Boy
őstag
na megvettem 1-2 dolgot...
amik már itt vannak [ALIEN Comp]:
GigaByte GA-K8NS [3 év gar] 20400 .-
512 DDR400 A-DATA [3 év gar] 17450 .-
160/8M/SATA Samsung [3 év gar] 23000 .-
Inno3D GF 5900XT [CoolerMaster hűtő + ramhűtő + Commandos 3 Full] 42450 .-
Nec Floppy [fekete] 2450 .-
Glacialtech SilentBlade [8 cm] 1500 .-
és amiket megrendeltem futáros házhozszállítással [PCLand]
DTK CAS-KM06BS-U2A [ATX ház + 400 W táp] 16925 .-
AMD Athlon 64 2800+ [BOX + hűtő] 31248 .-
Samsung 795MB2 17'' [Fekete + ezüst káva] 40125 .-
NEC ND-3500A OEM [fekete] 17475 .-
Altec Lansing 121 [2.1, fekete] 5975 .-
Logitech Inetrnet Keyboard [HUN/PS2 fekete] 3500 .-
A4Tech SWOP-80 [optikai/USB, fekete] 3950 .-
ez mind, házhozszállítással együtt 228798 .-
10-10 K jut még nyomtatóra + szkennerre...
asszem Metro lesz, ha van még náluk... -
Sick Boy
őstag
én kérek elnézést.
Meg vagyok zakkanva mostanság [nem mintha ez mentség lenne.]
nem csicskáztatom az embereket. Én is mindennek lelkiismeretesen utánanéztem, csak arra kértelek meg benneteket, ha valami konstruktív ötlettel hozzá tudnátok járulni, akkor azt ne rejtsétek véka alá! ennyi, én is meg tudom nézni, valóban, meg is nézek mindent, már kifolyt a szemem, annyi álistát átnyálaztam, de én nem követem szorosan ezeket a teszteket, ezért kértem a segítségeteket.
Valóban, elszállt az agyam, beismerem, nem kellett volna így beszélnem és így gondolkodnom.
Valóban írhattam volna egy másik hasonszőrű topicba is, ám jobbnak ítéltem mégis nyitni egy újabbat, ahol mélyebben ki lehet vesézni az én problémáimat, és nem ''keresztbe-beszéd'' jelleggel 1-2 hsz szól majd nekem.
Viktor77: azért ez a hengnem is ott van... -
zsoltee10
addikt
válasz
Sick Boy #103 üzenetére
nem látom, hogy a srác hol offolt!! ez egy gépösszerakós topic, te is feleslegsen nyitottad! azért mert te nyitottad, akkor már a te topicod? ez nem így működik. ez ilyenek miatt (is) van annyi ugyanarról szóló topic. te is nyugodtan kereshettél volna magadnak egy topicot, ahova beírtad volna a bánatod.
-
chop
őstag
válasz
Viktor77 #106 üzenetére
egyetertek, ez NEM a te topicod, maximum te voltal az elso hozzaszolo. ez mindenki topicja, es inkabb orulj, hogy segitenek neked az emberek, mert keptelen vagy utananezni neten, hogy mi mennyibe kerul, es helyette itt csicskaztatod az embert.
az 1 dolog, hogy megkerdezed, hogy mi a jo, es mi nem, es megint mas az, hogy arra kered meg az embert, hogy helyetted nezze meg, hogy mi mennyibe kerul, amire te is kepes volnal...
a masik pedig az, hogy az elobb alkalmazott hangnem igencsak indokolatlan volt -
Sick Boy
őstag
Nézd csak meg ezt légyszi -> Bővebben: link kösz!
-
Rufusz
tag
Hi! Én egy elsősorban irodai alkalmazásokra hasnyált gépet szeretnék összerakni.
valami ilyesmire gondoltam:
alaplap: ASUS P4P800S
proci: Celeron 2.8
memória: 256mb 400mhz DDR
vinyó: Samsung v Maxtor 80 GB
ház&táp: gondolom 300Wos elég
VGA: ATI 9600SE
Monitor: Acer AL1721, v. LG 1730B, v. Samsung 710N
DVD író: eztetnemtom
Szal arra lennék kiváncsi, h szerintetek melyik variáció a nyerő, illetve pl. dvd íróból milyet érdemes vennem. A lényeg h nem akarok túl bika gépet, de azért nem ártana ha nem kellene 2-3 éven belül lecserélnem. -
Sick Boy
őstag
na szal akkor most melyiket vegyem meg?
egy 9600XT volt alapfelállásban... -
Sick Boy
őstag
karácsonyra kell... karácsony előtt nem fog lemenni az ára szvsz, nem lenne az jó üzlet senkinek [az eladók közül...] és a jövő 7 végére ígértam a cuccot, hogy leszállítom.
Nem tudom, mit csináljak. Tudom, hogy a 6600GT más kategória, de karácsony előtt...
na szal nemtom mitévő legyek. -
Sick Boy
őstag
és ha veszek ilyen 5900XT-t az tuttira 256bites? nem b***ak át esetleg, szal létezik belőle 128 bites is?
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
vacilálok...
PowerColor R9800 Platinum Edition 128 MB/128 bit 40000
vagy
Inno3D GF FX 5900XT 128MB/256 bit 43000 -
Sick Boy
őstag
nahát, hogy ez a GF FX 5900XT ilyen jól szerepel a tesztekben...?
lehet, hogy megérné venni egy ilyet? 43 K környékén láttam,
256 bitesnek írják (inno3D), jó ez a kari? egy sima R9800-ashoz, vagy a 9600XT-hze képest?
segítsetek! -
Sick Boy
őstag
totál elbizonytalanítottatok...
dehát ez a 9800 pro amit ajánlottatok, ez is 128 bites...
ááá, nemtom, ma még boztos átvariálom vagy ezerszer...
fenébe... -
Mazka05
őstag
Nyugotan rakhatsz bele 9800Pro-t pl: Bővebben: link A-DATA is kiváló de vehetsz Hynix-ot is ha nem tuningra kell!
-
szysz
csendes tag
Valaki tudna már segíteni egy sor aztán már túzök is a boltba nem olyan nagy feladat vagy mégis?
[Szerkesztve] -
-
viharhozo
addikt
A videokartyat semmikeppen ne vedd meg, ott van, h 128 bites, tehat szutyok. Rendes 9800P-t nehez szerezni, tehat ha surgos a gep, akkor vegyel vmi atmeneti megoldast, ha nem, akkor 6600GT-t.
Innentol maganvelemeny kovetkezik: szvsz semmi ertelme A64et venni az #1ben leirt celra. Hosszu tavon csak a halal biztos, 64 bites cuccok pedig a kovetkezo 1 evben nem lesznek.
Amit en vennek:
Abit NF7 (sztem az Sata is teljesen felesleges, hengeres kabellel minden elonye elveszik): kb 14k
Sempron 2400+ (99%, h menni fog 2 Ghzen): kb 14k
2*512/400as ram (ennek tobb ertelmet latom, mint a nagyobb procinak): kb 36k
9800P vagy 6600GT
Rendes huto (en SBIII-at vagy WRock IV-et szoktam ajanlani)
Rendes tap (mondjuk DTK 400W)
Haz, vinyo, iro izles es penztarca szerint, ezekkel nem nagyon tudsz mellefogni. -
guminyúl
tag
Én biztos nem mászkálnék ennyit gép után, főleg, ha az elképzeléseimnek erősen megfelelőt találok egy helyen Bővebben: link
SIRIUS 3
felső-közép játékgép
Processzor AMD Athlon 64 2800+ S754 /Box/
Hűtőventillátor Gyári AMD
Alaplap GigaByte K8NS (nForce3 250 +LAN+SATA+Sound)
Memória 512MB DDR 400MHz A-DATA /3év garancia/
Merevlemez 120GB Maxtor 7200rpm
Videokártya Inno3D GeForce FX 5900XT 128MB DDR TV-Out
CD/DVD LG 52/24/52/16 CD-RW+DVD Combo
Floppymeghajtó 1,44MB-os Sony/ Mitsumi
Hangkártya integrált 5.1ch Audio
Ház + táp Deer TU129 Midi 350W
Billentyűzet Logitech Value
Egér Logitech S90 Optikai
NETTÓ ÁR 129 960 Ft
A Maxtort kicserélteted egy 160GB SATA Samsungra (+4000HUF), a CDRW/DVD combot a PIO108D-re (+7000HUF) és beleteszed egy SuperFlower SF561B házba (400W táp) Bővebben: link (+1000HUF) Ez kb. 140k nettó, 175000 bruttó és még 35ezerért monitor, akkor kb. 210e HUF.
Scanner:
Canon
Lide20 A4, optikai felbontás: 600x1200dpi, 48bit, LiDE-technológia, nem igényel hálózati tápellátást, USB 11 200 Ft 14 000 Ft
Lide30 A4, optikai felbontás: 1200x2400dpi, 48bit, LiDE-technológia, nem igényel hálózati tápellátást, USB 18 200 Ft 22 750 Ft
Nyomtató
CANON i-250 A4, USB 12 400 Ft 15 500 Ft
CANON i-350 A4, USB 14 400 Ft 18 000 Ft
Ha mindenáron Te akarod összerakni, akkor kérd meg őket, hogy ne egyben, hanem darabokban adják oda. -
Sick Boy
őstag
végülishatalmas rágódások után erre jutottam:
Gigabyte GA-K8NS
20400 HUF ALIEN Bővebben: link
Athlon 64 2800+ OEM
31000 HUF 3Testőr
Glacialtech Igloo 7200 Light
3500 HUF 3Testőr Bővebben: link
512 DDR400 A-DATA
17450 HUF ALIEN [L][/L]
GeCube R9800 256 MB
45000 HUF MISTRAL Bővebben: link
Táp + Ház
DTK CAS-74S4PG Bővebben: link
19500 HUF MAGICOMP
17'' DTK DZ-787 Flat
Bővebben: link
35200 HUF MAGICOMP
Bill. Logitech Internet
PS/2 magyar Bővebben: link
3250 HUF MISTRAL
Egér A4Tech
SWOP-80 optical Office Bővebben: link
4300 HUF MISTRAL
DVD: PIO
PIONEER 108D DualLayer [mit jelent a ''Bulk'' szó?]
19000 HUF AQUA
FDD: NEC
1,44 MB, Fekete Bővebben: link
2100 HUF MISTRAL
HDD: Samsung
160/SATA/8 MB/7200 RPM Bővebben: link
23000 HUF ALIEN
mit szóltok?
ez össz 223700 HUF, talán a többiből már ki tudom sakkozni a nyomtatót meg a szkennert... remélem... -
Sick Boy
őstag
válasz
zsoltee10 #69 üzenetére
nekem is ilyen szkennerem van, de HP PhotoSmart 5150-es nyomtatóm, amit pár hónapja 30 K-ért vettem, most tudom, hogy 16 E, de nem találok persze sehol...
Sok amit írtál, ház sehol...
olcsóbból kell kijönnie sajna... valami jobb hangfal kellene, mert szerintem ezen fog zenét hallgatni...
meg egy jobb bill + egér páros nem ártana, ha ennyit rászánnak, ne legyen már gagyi zörgős, ropogós műanyag, amit fognak a kezükben...
A SuperFlower is IMBP tápokkal szállítja a házait, valszeg olyat fogok venni, ezen lehet spórolni...
monitorból is, ha bejön,. lejön pár ezer.
Vidkari meg nemtom még mindíg, sok az az 50 K...
N majd meglátjuk, kösz a segítséget, egyenlőre túrom még az árlistákat, majd írok, hogy mire is jutottam -
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #67 üzenetére
de adott az összes... az abaj, magamnak biztos másképp csinálnám, de ez van.
Ne legyen bajod vele, sajna mindíg ez van -
chop
őstag
acompban (acomp.hu..
) lattam pont 50ezerert radeon 9800prot
-
zsoltee10
addikt
alaplap: K8NS - 20500
proci 2800+ - 29500
ram: A-Data 512mb DDR400 - 19000
hdd: 160Gb Samsung 7200/8mb nem sata! 25000
dvd pörkölő: Pio 108 - 18500
vga: 9800pro - 50000
táp: Chieftec 350-es 12500
szkenner: Mustek 1200 UB Plus (nekem ilyen van, teljesen jó, olcsó) - 10000
nyomtató: én HP-t vennék, 3550 van nekem 1 éve, valamint bnőmnek, rokonoknak is ilyet vettem, teljesen korrekt. 16000
monitor: 40000
procihűtő: minek is? dobozos A64-ről beszéltünk.
kieg hűtő: 2db YS-Tech 14dB 8cm venti direkt házszellőztetéshez való 2200
bill+egér: 10000??bőven elég egy Genius Optikai egér, meg egy bill. kettő együtt 5000 kb.
Hangfal: nemtom, nekem nincsen.
floppy: samsungot vegyél, kb 1500.
Ez így kb. 248000+hangfal -
Szólista
senior tag
Hali!
Az Aliencomputernél lehet kapni Morex házat,nézd meg.Típus: Morex 9689, van feketében is.Itt vannnak a paraméterei:Bővebben: link
Nekem is ez volt,csak áttértem a Casetek 1018-s házra. -
Sick Boy
őstag
ezt nem illik ám, hogy másnak a topicjába odajönni a saját bajunkkal [jójó, bizonyos határok között belefér]
de ennek nyiss légyszives egy saját topicot légyszi!
vesézzük ki most az egyszer az én problémámat.
Amit te csinálsz, OFF-nak hívják. Ne OFFolj a topicomban!!!
de a viccet félretéve, légyszi nyiss egy új topicot ennek, ez nem egy 1-2 hozzászólásos téma... -
szysz
csendes tag
Hello!
kezdő pc-s vagyok és szeretnék egy kis segítséget szal van egy régi ecs k7s6a alapom egy amd duron 1300mhz-es procim 128 memoriám meg egy gf2mx kártyám és szeretnék venni memoriát videokártyát meg talán egy procit ezekre van kb60000ftom!akinek van vmilyen elképzelése a dologról az minél hamarabb írjon ide vagy email-be szysz90@freemail.hu!KÖSSZ -
Sick Boy
őstag
nem olyan egyszerű ám az... mint ahogyan azt Te gondolod.
Monitor + szkenner + nyomtató is kell meg minden egyéb...
számolgass, én is azt teszem és azt veszem észre, hogy biztony innen-onnan le kell faragni...
alaplap 25000
proci 32000
ram 22000
hdd 25000
dvd 20000
vga 50000
táp 12000
ház 12000
és röpködnek a tízezresek
szkenner 12000
nyomtató 16000
monitor 40000
procihűtő 4000
kiegészítő hűtő 2000
bill + egér 10000
hangfal 8000
ez már 290 000 HUF
elég sokat le kell még faragnom...
+ azt szeretném, ha legális mondjuk XP Home lenne rajta... +22000
na? -
Bibby
addikt
Ezt én nem nagyon értem,hogy 250es kerettel ezen is,azon is spórolni akarsz...Ha én ennyiből vehetnék gépet...Ebből még akár egy tft monitorral is ki lehet jó gépet hozni(szigorúan szvsz).Az a64es processzor alapvető ha most akarsz amd-t,és van rá pénz.Videókártyát meg nem lehet időtállót venni szerintem,főleg 50k-ból.Ja és miért akarod agyonhűteni ha nem lesz tuningolva??? Nem hinném hogy olyan hangos egy gyári venti sem manapság.
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #60 üzenetére
meg én szeretném megpakolni mindenféle jóval, olyat szeretnék bele, amilyet én akarok...
SilentBlade, stb... -
Sick Boy
őstag
jenő, cirmos: sirtec = chieftec = imbp elvileg
-
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
az úgy néz ki, mit egy mini HiFi
-
_cirmos_
őstag
ez a márkanév nekem semmit nem mond, és tápból erősen ajánlott minőségit venni, mert az olcsóbb a drágább (tapasztalat). de lehet hogy csak én nem ismerem. amit vennék az zalman, chieftec, enermax, coolink, thermaltake stb, szóval az olyan nevek amiket ismer az ember. de ebből az első három mindenképp kiváló választás.
a ház viszont nagyon tetszik, elég nagy (most méregettem a sajátomat), és tényleg ''gyanúsan'' olcsó, bár máshol is lehet ennyiért kapni (depo.hu). lehet meglepem magam karira egy ilyennel![OFF] bár most vettem téligumit, eléggé le vagyok gatyásodva...[OFF]
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
meg a táp...
ilyenre gondoltam:
IMBP
420 W
PFC
12 CM-es venti
8700.- MISTRAL
Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
valami olyan ház kellene max 10 K-ért, aminek vannak kis talpai (ilyen kis házon ''túlnyúló'') és plexis az oldala és fekete van ilyen?
-
_az
senior tag
pubi, miután megvettem aházam 20-ér, azonnal leesett a casetek házak ára, csakis az én kedvemér... szal igen, olcsó(?) és zsír
-
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #48 üzenetére
és az létezik, hogy az összes nem gagyi Casetek ház iszonyat drága, de a Casetek 1016 meg olcsó a MIstralban
olyan fiuri, mintha elrontották volna az árat...
jó ez a ház? nekem annak tűnik...
közben letettem a 12 CM-es ventikről...
inkább veszek Silent Blade 8 CM-eset, az 19 dB és olcsó! -
Alvin_ti4200
félisten
-
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #46 üzenetére
miért?
-
Sick Boy
őstag
és ez?
ABIT KV8 Pro-3rd Eye
- Athlon 64
- VIA K8T800
- DDR400
- 1 Ghz FSB + 2 GHz HT
- AGP 8x
- SATA
- 5.1 audio + S/PDIF
- Gigabit lan -
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
és erről mi a véleményed?
Chaintech VNF3-250 ZENITH –
- Athlon 64 socket 754
- NForce 3 250
- 3 X DDR400
- 800 MHz HT
- 2 X SATA RAID
- 5.1 audio + S/PDIF -
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #41 üzenetére
kevesebb memmel is?
-
Sick Boy
őstag
X600-ból van AGP-s?
-
Sick Boy
őstag
melyik a jobb, egy 9600 XT 256 MB rammal, vagy egy sima 9800 128 MB rammal?
-
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
vágom... olvastam.
-
Sick Boy
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
honnan a rákból szerezzek én olyat? ááá, nem óhajtok ilyenekkel hülyéskedni asszem... egy konfigösszerakás önmagában sem sima ügy, nem állok le asszem ezzel hülyéskedni...
-
Sick Boy
őstag
ja, max 50 K-t számoltam a VGA-ra, a legvégső esetben, ennyiért lehet 9800 Pro-t kapni? hol?
-
Sick Boy
őstag
Alvin: Thanx, sokat segítettél, asszem télleg A64 lesz a vége, a többinek utánanézek. Valóban felesleges a gigabit lan és a többi is.
Anulu: Floppy -> SATAezért muszály lenne, meg a leaányzó középsulis, hazahordani a számtechórai tanulnivalót jól jön az
_Az: küldöd akkor mailen a blokkot? légyszi! de fel is hívhatnál vagy valami! -
_az
senior tag
hát asszem ezennel össze is állt a konfig
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
korrekt
részemről floppyt már nem raknék PC-be (1,5éve nincs a gépemben és egyáltalán nem érzem hiányát)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Magánvélemény következik, meg lehet nyugodtan kövezni érte.
Alaplap
A CPU-nál lévő indokok miatt én nForce 3 250-es lapot vennék, szerintem neked nem kellenek az extrák így egy Gigabyte K8NS is megteszi amit bruttó 20.500 forintért haza vihetsz.
Proci
A64 csak akkor drága ha önmagában nézed az árát. Hosszabb távú konfigot szeretnél, én úgy látom, ezért én mindenképpen a 64 bit mellett döntenék, de ha ettől még el is tekintünk, akkor is jobb ár/érték-kel rendelkezik egy Athlon 64-es proci, mint egy Barton, ha megnézed a teszteket ezt beláthatod. Én egy dobozos 2800+os változatra tennék szert a helyedben, most akciós az Aqua-ban 29.500 forint környéki árral, ami magában foglalja a hűtőt is, így ezzel már nem nagyon kell foglalkozni. 2200 MHz körülre tudod az alap 1800 MHz-es órajelet tornászni, így a később ajánlott RAM-o(ka)t is teljes mértékben ki tudod majd használni.
VGA
Egy Radeon 9600XT és egy Radeon 9800Pro között teljesítményben érezhető különbség van viszont árban alig egy tizes. Én az utóbbit választanám még akkor is ha nem HC gamer a leányzó, időtállóbb sokkal, mint az előbbi és az a +10.000 forint később nem lenne elég a 9600XT cseréjére. 6600GT-t nehéz most még szerezni, én ezt a változatot mellőzném.
Memória
A fentebb említett CPU miatt én egy A-Data 512 MB-os DDR500-as modult vennék olyan bruttó 21-22.000 forint környéki áron. Ennyiért már lehet kapni kiskerben.
Vinyó
Samsung vagy Hitachi vinyót vennék (mivel Western Digital-okat már nehéz kapni). 7200 rpm és 8MB cache szerintem mindenképpen legyen benne, a méretet az igények és a pénztárca dönti majd el.
DVD-RW
Pioneer 108. Nem nagyon van mit rajta magyarázni. Ha sehol nem kapsz, akkor NEC 3500A. Utóbbi kapható fekete színben is.
Hűtő
Ha úgy érzitek, hogy elviselhetetlen a gyári hűtő hangja, csak akkor vennék bele egy Zalman CNPS7000B-AlCu-t. Minimum fordulaton nincs hangja szó szeirnt, viszont zárt háznál rendszerhűtőt igényel!
Hűtés
Nem használok rendszerhűtőt, így majd megmondják a nálam jobban hozzáértők, hogy melyik a jó.
Ház
Ilyen feltételek mellett nem fogsz kapni ilyen házat. Casetek 1016-2A megfelelne neked, viszont 8 centis ventik mennek csak bele, abból viszont 3 vagy 4 is asszem. Színe fekete.
Táp
Én egy újfajta Chieftec 12 centis ventivel rendelkező tápot vennék, asszem CT-350 a típusszáma. természetesen 350W-os mint a neve is mutatja és erre a konfigra bőven elég is.
Monitor
Samsung 795MB. Asszem ez fekete és 86 kHz-es tehát 1024x768@100 Hz. Bele kell, hogy férjen a 40.000-es határba.
Billentyűzet
Logitech Internet Keyboard. Jómagam is ilyet használok már egy éve és csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni. 3-4.000 forint körül lehet kapni asszem fekete és fehér színben is.
Egér
Ha minden fekete lesz, akkor egy Logitech MX300-at ajánlanék ha mégsem, akkor pedig egy Microsoft IntelliMouse-t.
Szkenner
Nem használok és nem is foglalkoztat a téma, így ide nem írok semmit.
Nyomtató
Lásd szkenner...
Hangfal
Ha van valamilyen Midi HI-FI-je a leányzónak akkor én arra kötném rá a gépet. Ha nincs csak akkor vennék valami jobban szóló sztereó hangfalpárt (2.1 semmire nem jó). Ezekben sem vagyok otthon, mert HI-FI-t használok.
Floppy
Ha egyáltalán még szükség van rá, akkor márkától függően bármelyik jó, fekete és fehér színben is lehet még őket kapni, ezért hozzá lehet igazítani a gép többi alkatrészéhez.
Remélem tudtam segíteni...
Üdv,
Alvin -
_az
senior tag
sanyikám, ez nem is kérdés, hogy 2800+os a64 a minimum! pláne ilyen kerettel!
-
anulu
félisten
házventiből a Coolink 12centis ~br 2000 környékén van (22,5dBA @ 1100rpm) (Coolink CFY012B)
-
Sick Boy
őstag
mi a különbség az nForce 250 és a 25Gb között?
-
Sick Boy
őstag
ezer köszönet mindenkinek a sok jó tanácsért.
Tengap este hozzáfogtam átnézni a nekem útbaeső nagyobb számtechboltok árlistáját és kijegyzetelni az árakat, de már fáradt voltam, így ma folyt köv.
Sempron procikat láttam mindenhol inkább, de ezekhez az van írva, hogy toroughbred magosak. Nem a régebbi Athlon XP-k voltak ilyen maggal szerelve? Úgy láttam, hogy ezek 0.13-as technológiával gyártottak, a Barton magosak is ilyenek, ha jól tudom. A Sempronok 333 MHz-esek (3000+ alatti órajelűekről beszélek), az én Bartonom szintén, de ezek a Sempronok csak 128/256 Kb cache-el vannak szerelve és szerintem ez sokat ront a teljesítményen... ezért vagyok gázban, szvsz jobb egy 128/512-es kisebb órajelű Athlon XP, mint egy 128/256 magasabb frekis Sempron (az én tapasztalataim alapján).
Nagyon elgondolkodtam az A64-en... 2800+ -osat már láttam 33 K-ért...
Jaja, a nyomtató/scanner stb-t valszeg MM/ElektroWorld viszonylatban fogom megvenni, talán a monitort is, kisebb áfekvésű monitoroknál szvsz a nagyáruházak jó áron vannak és náluk valszeg van raktáron, míg egy számtech bolt monitorügyileg inkább megrendelésre dolgozik.
na innentől kezdve kell elkezdeni sakkozni az árakkal, az A64 matt. br. 23-25 K-ért láttam alaplapot A64 alá és nagyon jó áron láttam PCI-Expressz videókarikat... na ez is bejátszik basszus, most kellene egy A64-es PCI-expresses alaplap jó áron és meg lennék mentve, mert akkor kisakkoznám, hogy azt vegyem meg nekik
na majd még írok, addig is mondjatok légyszi valami jó ilyen alaplapot, meg 12 CM-es ventihelyekkel felszerlt házat légyszi, ha tudtok, esetleg, hogy hol lehet beszerezni! -
DigitXT
félisten
Csak egy észrevétel:
Lényegesen olcsóbb, mint számtek boltban megvenni
A MediaMarktban a monitorok k.drágák! Pl. piaci ár=60K, MM=100K. Láttam.
Szerk: mielőtt megköveznétek, lehet, hogy 60-80 páros volt, vagy 70-100, de arányaiban tényleg ennyi: én megy csak néztem nagyokat.(Arra viszont jó, hogy több ki van rakva, és meg lehet nézegetni, hogy hogy tetszik, stb.
)
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Nos.
A 32bites AMD Athlon XP-vel az a baj, hogy kezdenek eltünni a jó kis Barton magos porocik, helyette az új Duron, a Semptron szerepel egyre több árlistában, mint kizárólagos 32bites proci. Ennek az oka az, hogy az AMD egyre inkább szünteti meg a 32bites prociajinak gyártását.
Az én javaslatomat Dunaújvárosi boltok árlistályából állítom össze, természetesen mindegyik ár bolti kisker ár, és mindegyik áfás!
CPU.: AMD Athlon 64 2800 BOX : 32250.-Ft
Alap.: MSI K8T NEO FSR : 25250.-Ft (az alaplap csak egy példa, ezt most nem néztem meg alaposabban )
VGA.: GForce FX 9500XT : 43500.-Ft (szerintem ár/érték arányban még mindíg ez a legjobb választás)
Ram: 512/466 Kingmax : 23250.-Ft (ez elég márkás? egyébként az AMD nem igényel dual ramot, az A64 egycsatornás memória vezérlésű, a régi Barton szintén nem profitál belőle annyira, mint a P4 rendszer!)
HDD.: 160Gb 8Mb 7200 Sata Seagate: 25250.-Ft
Ventik 2500.-Ft/db
CPU Hűtő 0.-Ft (a procihoz jár!)
Ház: Ízlés szerint, de egy jó ház jó táppal kb. 25000.-Ft (de 15k-ért is van már minőségi Chieftec ház táppal!)
Monitor: kb.: 40000.-Ft (itt is sok tipus van eddig az árig, végig kéne nyálazni mindet, és az alapján dönteni)
Billentyű+Égér: max.: 10000.-Ft
Igaz, ez már így 266750.-, vagyis 16k-val drágább, mint a keretösszeg, de ha van eszed, akkor irány egy MediaMarkt, Elektroworld, stb., és ott vegyél kiegészítőket; monitort, szkennert, nyomtatót. Lényegesen olcsóbb, mint számtek boltban megvenni, és máris beljebb vagy min. 10000.-Ft-al, vagy még többel, és a házból is le lehet csípni még 10K-t, és így már bőven a tervezett összegen belűl vagy -
atosz
őstag
Egy-ket eszrevetel...
400-as FSBt szeretnel, akkor viszont 3000+ Bartonnal kell kezdeni, asszem ebbol van 200 es 166-os is. Avagy 3200+, az tuti 200-as. Ezek nem olyan olcsok, igy tenyleg elgondolkodtato az A64.
Van egy alapigazsag, miszerint ''memobol sohasem eleg...'' Szvsz keves manapsag az 512. Azt sem nagyon ertem, hogy miert kellene vmi dragabb memoria. A Samsung, Infineon, Hynix, stb ''brand'' memokkal nincs semmi gond, ha meg nincs tuning akkor minek jobb?Sokszor a dragabb memoriakon a fent emlitett gyartok csipjei csucsulnek.
Alaplap....sztem felesleges zorgo ventis tuninglapot venni (polo Abit cuccok). Az Asus jo valasztas lehet sok helyen 3 ev garral van. Itt ellehet gondolkodni, hogy milyen csipszet legyen. Te NF2-t irtal kapasbol, bar nem tudom miert. A VIAt nem nezted? Nagyon jol felszerelt a KT880, es meg olcsobb is, joval... Az NF2 mellett inkabb csak a picit nagyobb teljesitmeny es a tuning szol, mas nem igazan.
Ventik...egy 2000-et porgo 12 centis venti sztem nem epp a leghalkabb.
VGA, esetleg elgondolkodnek egy (Gecube) 9550XT-n, ha mar 9600XTben gondolkodsz korulbelul. Ez a kartya a 9600PRO es a 9600XT kozott van, csak az orajel az eltero, de nagyon minimalisan, es inkabb az XThez van kozelebb. De nem 40K, hanem 20 brutto... A Mistralnal illetve az Aliencomputersnel vasarolhatok.
Haz, tap... Esetleg a Caseteket erdemes megnezni, a 1016-os sorozatuk jol is nez ki, es nem is gagyi, es nem is egetrenggeto aru. Coolink tapon is erdemes lehet gondolkozni, nagyon halkak a 8 centisek is, de mar van beloluk 12-es is. A 350W meg boven eleg.
Szumma szummarum, ha nem annyira a teljesitmeny a fontos, akkor sok helyen sporolnek, es dobnek ra polo memora, halk hutesre vagy monitorra (en 17-est ma mar tuti nem vennek, legalabb 19, de inkabb nagyobbIlletve a megsporolt ezresekbol inkabb billre/egerre kolteni, hidd el sokat szamit ha kenyelmes es jol hasznalhatoak a periferiak.
-
chop
őstag
az en tippeim:
deszka: asus a7n8x-e deluxe
nem draga, es allitlolag eleg jo alaplap
itt tudsz venni pl.: Bővebben: link
cpu: gondolom a csaj nem fog nekiallni nfsu2-zni, ink simsezik, annak meg eleg kisebb proc is. ha marad meg love, akkor rakass bele 1el nagyobbat, es kesz
xp2600as 25 k korul van
ram:
kingmax tinybga
ph!-n is volt rola cikk, ajanlott minositest kapott, fel giga 21 rongyot kostal (asszem)
mistralban juthatsz hozza
dvd:
pio 108-d
szinten mistral, 20 k alatt (10 ft-al)
dual lejeres iro, igaz, mostmeg nem sok hasznat veszi, de kesobb talan lemennek a lemezarak
haz: mistralban rakat fajta haz van, nezz szet ott. van foto is hozza a weboldalukon
bill: slimstar rlz
monitor:
samsung 795mb
40 korul van, jo
egyebirant szinte az osszes ketyeret meg tudod venni a pcland.hu-n, korrektek, hazhoz hozzak a cuccot, es az sem draga (2-3 rongy asszem), szal nekem csak jo tapasztalataim vannak veluk kapcsolatban. egyetlen hatranyuk az, hogy nemely aruhoz mashol olcsobban hozzajuthatsz (nem sokkal, max 5 rongy..de mint tudjuk: sok kicsi sokra megy)
a tobbire meg sztem szanj ra 2 orat, es nezd vegig neten a potencialis ''aldozatokat''
udv -
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
thanx!
utánanézek a zalkatrészeknek, hogy miket is tudnak pontosan, pölö az alaplapnak! -
anulu
félisten
mostanában csináltam áranjánlatokat, és bújtam az árlistákat. pls mondj egy összeget, hogy alaplap - proc - RAM - vidkártya - vinyó - DVD-RW-re szumma mennyit szánsz, mert 1. nem tudom, hogy házból milyet szeretnél pl. és ez a 6 dolog elég objektíven megmondható, hogy hogy-s-mint, a bill, egér, hangfal pedig abszolút izlés dolga.
hogy konstruktív is legyek:
Gigabyte K8NS
AMD Athlon64 2800+ BOX
512/400 A-DATA
Inno3D GeForceFX 5900XT
Samsung 160GB IDE
Pioneer DVR-108D
ez br 153
vagy:
Abit NF7
AMD Sempron 2500+ BOX (Barton utód, 333MHz-es FSB)
512/400 A-DATA
Inno3D GeForceFX 5900XT
Samsung 160GB IDE
Pioneer DVR-108D
ez pedig br 136.
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
alaplap: abitnf7 )
proc:2500+barci
vga: 9800se(modolható)
ramci: mittomén, monnyuk samsung, vagy infineon
vinyó-t irtál
dvd: pio107, 108
ház: chieftec dragon, vagy matrix minditorcsi
táp: Chieftec DT-350 (12cm venti, jóhalk, bőven elég)
moncsi: LG F700B 40k kereken
bill: Genius Slimstar
egér: Logitech mx510 mindenképpen
nyomi+scanner: faxtugya
hangfal: Creative P380
floppy: namost erre mitmonnyak?
ennyi remélem nem hagytam ki semmit, a keretbe ez belefér, és minden minőségi, és gondolom a célnak megfelel
szerk.: beszerzésre depo.hu-t ajánlom
vagy bemész monnyuk az alienbecompba, eladó sraccal megirjatok a listat, megmonnya mi van, választas, összerakja, fizetsz, viszed
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Ne válaszolj, kérlek, mielőtt végig nem olvastad!
Remélem tudtok segíteni, elég népszerűek itt ezek a témák...
Nos, szal egy barátomnak kellene összerakni egy jó kis gépet, adott 250 000 forintot.
Van egy halovány elképzelésem a dologról, de kikérném a Ti véleményeteket is, ha tudnátok érdemben segíteni, azt nagyon megköszönném!
Bruttóban tudok csak vásárolni, tehát ez Bruttó 250 K. Boltban, garanciális cummót szeretnék, tehát hasznlát az nem játszik szvsz
Nos, amelyeket én gondoltam, és, amely kritériumok fontosak lennének:
Alaplap
- Csak AMD-s chipset, Legyen rajta hangkártya, SATA, lehetőleg jobbféle chipsettel, DualChannel RAM-kezelés, nForce 2 MCP-T-re gondoltam, vagy nemtommire. Nem integrált VGA, AGP 8X, legyen bővíthető (sok PCI, tehán nem micro ATX kellene)
Proci
AMD. Játékra is lesz használva. ne kezdjünk el vittázni, nem arról szeretnék hallani. Szal AMD. A64 szvsz nem fontos, meg drága is, inkább veszek egy jobb fajtájó 32 bites AMD procit, de minőségi alkatrészeket hozzá! 400 Mhz-es SFB-s kellene, ugye, Sempront nem szeretnék, én csak Toroughbred magosakat láttam, van Barton-magos is? Barton kellene, lehet olyat kapni valahol?
VGA
Hát ez jó kérdés, én egy Radeon 9600XT-re gondoltam, nem HC gamernek lesz, hanem a barátom lányának, nem tudom, mit akar játszani, sajna nem ismerem a tényleges igényeket, mert meglepetés lenne karácsonyra a csajnak!
nVidia 6600-ra gondoltam, de nemtom, 40-45 max 50 K-ból ki kellene hogy jöjjön. De jó legyen, egyszóval ne legyen szar!
Memória
Hát 2 X 256 MB-ra gondoltam a DualChannel miatt, én is úgy tolom. De nem ''Brand'' márkájú kellene, hanem valami nevesebb, nem megaTuningram kell, hanem megbízható, 400 MHz bőven elég és 20 K körüli vételár.
Vinyó
Samsung SATA 120-160 GB-ra gondoltam, de ebből le lehet faragni költséget legvégső esetben, bár ebből felesleges spórolni.
DVD
Író kell, mindenféleképpen, ez biztos, 20 K körüli árérét lehet megbízható, strapabíró, DualLayeres írót venni? Milyet?
Procihűtő
Nos a háztól/ventiktől függ, 12 CM-es ventiket szeretnék és egy jó házat, tehát legyen csendes, jól végezze a dolgát, tuningolva nem hiszem, hogy lesz a masina, tehát tuninghűtés kilőve, inkább csendes legyen és 2000 RPM-nél ne pörögjön többet, inkább éljen tovább, minthogy szétpörögje magát
Hűtés
Mint mondtam, 12 CM-es ventik kellenének, Coolinkra gondoltam, mert talán jól hozzá lehet jutni és csendes is. az 1000 vagy a 2000 RPM-es venti a jobb ebből? Talán elegendő a lassabb is.
Ház
Legyen tágas, jól szellőző és elől-hátul 1-1 12 cm-es ventihely, ezek a kikötések, mindenképpen ilyen kellene, 8 K alatti áron. 4 nagy hely és 4 kicsi azért elkel.
Táp
Jobbat szeretnék venni, nem nonamét. Sirtech vagy chieftech, DTK, szal valami jobbat, de nem elszállt ron, 12 CM-es ventis lenne a legjobb, vagy 8 centis, de nagyon halk. 350-400 W szvsz bőven elég.
Monitor
17''-es, jó minőségű, szép képű és minél magasabb frissítésű, 1024 @ 85 minimum, de inkább 1024@ 100 Hz. 40 K-t számoltam rá. Lehet fekete is, ha a ház olyan lesz.
Billentyű
legyen dezájnos, nem kell drótnélküli, de legyen multimédiás és strapabíró, 5 K-val számoltam
Egér
Lányoknak is jó fogású, de lapátkezűeknek is használható, nem kell dróttalan, optikai legyen és 800 dpi-s lenne a legjobb.
Szkenner
10 K körüli, bármilyen, Canon Lide-ra gondoltam, de hát szkennert is kértek.
Nyomtató
Hát ez jó kérdés, szart nem akarok venni nekik, 30 K egy Samsung lézer, de azzal meg nem lehet fényképet nyomtatni, satöbbi. Nekem HP 5150-es van, nekem bevált, 17 K-ért hozzá lhet már jutni, de nemtom, tanácstalan vagyok, olyan kellene, amelynek a tintautánpótlása nem emészt fel vagyonokat. Ergo gazdaságos legyen (relatíve)
Hangfal
2.1-es, vagy jobb 2 csatornás, de legyen hangja azért ,ne valami kis pöts legyen. 8K-ért szvsz lehet venni már egy jobbat talán.
Floppy
nemtom valamilyen.
nah nagyjából ennyi lenne, én ezekre gondoltam nagy vonalakban.
Nekem kell összeszedni a cuccokat, annak is örülnék, ha mondanátok nagyobb cégeket, ahol raktárról tudok vásárolni, hogy ne kelljen telefonálgatnom, vagy kétszer mennem, stb.
Árakat írjatok légyszi, Ti jobban követitek az aktuális kínálatot/árakat, mint én.
Beszerezhetőséget írjatok légyszi mindegyikhez, hogy lot tudnék hozzájutni.
nagyon-nagyon köszönöm a segítségeteket, és tényleg, kérlek ne offoljátok szét a témát, vannak határozott elképzeléseim (pölö AMD proci - nekem ez vált be és a P! drágább a Cerka meg... hááát... azt inkább hagyjuk.)
még egyzser köszönet és várom az értelmes hozzászólásokat:
Sick Boy
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest