Aktív témák
-
I_Am
veterán
Jelenleg már 3.185.000 felett jár a számláló, a totyik régen aktualitását vesztette, nem is értem Dannnnn hogyan talált rá.
Zártam. -
dj.saabe
aktív tag
aha utána kicsit filozoláltam és rájottem én is
-
VladimirR
nagyúr
szamold at ujra azokat a 0-kat
dj.saabe:
egyreszt az ismertseg biztos, hogy nincs 50%, masreszt mutatok neked szivesen olyan temat, amiben hetek, honapok ota nem kapok valaszt - de meg ha valaszt kapsz is, az nem feltelen jelenti aztr, hopgy megoldast is
masfelol kozelitve pedig azt tudnam elmondani, hogy valahol sajnalatos is, hogy szinte csak olyan kerdesek kerulnek elo, melyek megvalaszolasa nem tart tovabb, mint a valasz begepelese (roszabb esetben bemasolasa) - ezzel nem arra kivantam celozni, hogy zseni lennek (pedig vagyok), vagy hogy a tobbiek mind hulyek, hanem arra, hogy a kerdesek (s veluk sajnos a topicok) tobbsege a lustasag eredmenye, ugyanis minimalis utanakeresessel (akar egy manualban, akar a guglin, vagy akar itt a ph-s kereson) megoldhatoak lennenek ezek a problemak - szoval mindenki kap most tolem egy ilyet:
-
Vangelis
félisten
200k szép
-
dj.saabe
aktív tag
ez jó
olvastam hogy valki ezt irta '' nemnagy forgalmú eg forum de jó'' azúta eltelt 3 év és most olyan ismert forum hogy csak na ha kérdezel valamit rossazbbik esetben is amx 1 nap és kapsz is választ.
pedig hja megnézzük a magyarországon internetezők kötül szerintem legalbb az 50% nem ismeri a ph-t -
hungeek
senior tag
google-ban keress rá
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
méág mindig látezik ??
milyen cimen megnézéném -
RAM
őstag
It's precious like a pearl.
-
Gazs
tag
-
sirály12
őstag
válasz
Deathcourier #24 üzenetére
Bocs a szerkesztésért, de a képre gondoltam, vagyis ami írva van rá.
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #20 üzenetére
Nem vagy függö
-
sirály12
őstag
Valamiről lemaradtam. Ki/mi az-az RGB?
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem sikerült tartani az 1%-omat
-
Tuib
aktív tag
Gratula. nem is tudom, mióta olvasom ezt az oldalt. Ugye régen Abitplus volt asszem,
aztán volt rios is mielőtt prohardver lett... Az biztos, hogy közel 3 éve vagyok regisztrált tag. Szeretem ezt az oldalt, sajnálom, hogy egy ''métely'' támadta meg , de bízom benne, hogy ez a nagyszerű forumozó közösség sikerrel fogja venni az akadályt....
Tuib -
dj.saabe
aktív tag
ahh nagyon király és az illető aki irta a hsz-t kapott valami ''ajándékot'' ??
off
mi az az RGB ?? már sok helyen olvastam róla de nemtudom. -
maniac
senior tag
hmmm vazze ram is ramjott a paranoia - na jo en alapbol paranoias vagyok, de telleg az az rgb gyerek jutott eszembe, asztem most idoutazo gepet akar csinalni...
-
Horbal
őstag
Vaze frászt kaptam ezt többet ne csináljátok...
-
VladimirR
nagyúr
nagybetusek a hozzaszolasban latnak nemi plusz infot is, mint (MOD) gomb, (DEL) gomb, az elkoveto ip-je es a hozzaszolas id-je
pl.: Bővebben: link -
szekreny
tag
Nálam se látszik semmi, csak egy hozzászólás.Hol lehet megnézni?
-
tiv83us
veterán
/OFF
Kezdunk mar egy kicsit tenyleg paranoidok lenni az RGB-jelenseg ota, mert ahogy meglattam ezt a topikot, engem is hirtelen elfogott a ''szokasos erzes'', amit mar sokan ateltunk ugye
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
ebből is látszik, hogy a ph egy dinamikusan fejlődő közösség
gratula minenkinek hozzá
[Szerkesztve] -
Gratula mindenkinek, túl vagyunk a 2000000. hozzászóláson.
Bővebben: link
Aktív témák
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest