Aktív témák
-
X@b3e
addikt
válasz
Stalker-2572 #12 üzenetére
Hagyjuk inkább, tényleg nem kötözködni akartam, de ezek szerint még mindig nem világos, hogy miért mondtam az egészet
-
Stalker-2572
veterán
-
X@b3e
addikt
válasz
Stalker-2572 #10 üzenetére
Félreérted. Nem azt mondtam, hogy linkeld be, azt sem hogy magyar oldalt linkelj be. Ezt úgy hívjál, hogy plágium, a forrás megjelölése nélkül... Igy, hogy záratod, mondjuk nincs már jelentősége.
Az aláírásom pedig egy konkrét idézet, azt pedig nem kell fordítani.
De ha tényleg kíváncsi lennél rá, szívesen megosztom Veled a jelentését.. -
-
X@b3e
addikt
válasz
Stalker-2572 #8 üzenetére
Nem erről van szó, de így tolhattál volna csak egy linket is a nyitó hsz-be. Csak jobban mutat az ilyesmi magyarul, szvsz.
-
X@b3e
addikt
válasz
Stalker-2572 #1 üzenetére
Nem kötözködésnek szánom, de ha nyitsz egy új topicot, legalább annyi saját munka azért igazán lehetne benne, hogy ne csak copy-pasteld az infokat, hanem fordítsd le. Nem mintha nem értené a fórumozók döntő többsége, azért mégis Magyarországon vagyunk, vagy mi...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
raskolnikoff #5 üzenetére
nem dobta ki
de sorry... záratom
-
raskolnikoff
őstag
-
pityeszka
őstag
Pff...ez egy kicsit erős!Talán majd 2020 körűl le tudom majd futtatni normálisan
-
Csapi007
veterán
válasz
Stalker-2572 #1 üzenetére
Minimum dx10 és vista.
-
Stalker-2572
veterán
"3DMark Next is the name of the successor to 3DMark 06. The developers at Futuremark have been rather quiet about the upcoming 3D benchmark, but we do know that it will be Vista and DirectX 10 / Shader Model 4.0 exclusive.
Publishers Minimum System
* x86/x64 single core CPU with SSE2 support. Performance similar to Intel Pentium D 3.2 GHz or better.
* Fully D3D10/SM4.0 compliant graphics card, 256 MB
* 1024 MB RAM
* 2 GB Free Disk Space
* Windows Vista (Server editions not supported)Publishers Recommended System
* Intel Core 2 Duo E6600 or equivalent AMD CPU.
* Fully D3D10/SM4.0 compliant graphics card, 512 MB
* 2048 MB RAM
* 2 GB Free Disk Space
* Windows Vista (Server editions not supported)"
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest