Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
A kijelzője tényleg gyönyörű: elvileg uaz, mint a 6630-ban, de ég és föld ránézére: a 6260 nekem tökéletesen kristálytiszta volt a 65k-sok között!!!
-
ByB
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Sorry
ez tényleg igaz!!! Engem egy dolog érdekelne, erre tényleg kiváncsi vagyok: ki hogyan van megelégedve a fej mechanizmussal? Ezen belül is arra lennék kiváncsi , hogy amikor egymásra hajlik a két ''kagyló'' kijelzővel lefele és felfele, akkor teljesen párhuzamos-e nálatok a két rész és nincs e lötyögés oldalirányba? Mert nálam alapból voltak problémák. Műszakira járok: csináltunk bent egy gyors elemzért és ilyen súly-méret-kapcsolódási felület mellett szinte képtelenség megoldani ezt az összetett mozgást úgy, hogy közben megfelelő legyen az adatátvitel, tartós is maradjon és ne kerüljön egy millába!!! Ráadásul a Nokia-nak nincs nagy tapasztalata összecsukhatós telcsikbe... Várom az észrevételeket!!!
THX
BBence -
ByB
addikt
Helllo!
Sajnos totál egyet kell hogy értsek veled: 3db 6260-asom volt és nem jószántamból!!! 72 órás garanciával cserélték őket: elálló burkolat, nyitó-forgató mechanizmus hiba és ferdén beépített kijelző miatt!!! Vadi új Nokia Hungary-nál vásárolt darab volt az összes... Aztán bepipultam, elkenődtem, ujjaimat tördeltem...
S mikor megkaptam az utolsót, (ami jó volt) gyorsan eladtam és vettem egy 6630-ast, ami viszont
Egyszerűen fergeteg!!! (Azért nem egy ár a kettő!!!)
BBence
Ugyan rádió nincs benne, viszont változik a kijelző fényereje, a kamerája egyszerűen fenomenális, az operációs rendszere minden Nokia-nál jobb, az ergonómia pedig eddig ismeretlen kapukat dönget!!! De napestig sorolhatnám az előnyeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez tényleg igaz!!! Engem egy dolog érdekelne, erre tényleg kiváncsi vagyok: ki hogyan van megelégedve a fej mechanizmussal? Ezen belül is arra lennék kiváncsi , hogy amikor egymásra hajlik a két ''kagyló'' kijelzővel lefele és felfele, akkor teljesen párhuzamos-e nálatok a két rész és nincs e lötyögés oldalirányba? Mert nálam alapból voltak problémák. Műszakira járok: csináltunk bent egy gyors elemzért és ilyen súly-méret-kapcsolódási felület mellett szinte képtelenség megoldani ezt az összetett mozgást úgy, hogy közben megfelelő legyen az adatátvitel, tartós is maradjon és ne kerüljön egy millába!!! Ráadásul a Nokia-nak nincs nagy tapasztalata összecsukhatós telcsikbe... Várom az észrevételeket!!!
Amúgy Z1010-et én se cserélném Nokia 6260-asra! Programokat meg szerintem találsz a www.nokiaprogramok.hu-n! Nem viccelek: letöltések-mobil-sonyericsson. (Csak előtte regisztráltasd magad, kettő perc!)
S mikor megkaptam az utolsót, (ami jó volt) gyorsan eladtam és vettem egy 6630-ast, ami viszont
Egyszerűen fergeteg!!! (Azért nem egy ár a kettő!!!)