Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz
Louloudaki #71 üzenetére
Késői válasz
Ahogy nézegettem, 10-25k között árulják, állapottól függően.Más:
Valaki nem tud képes leírást a 6260 házának cseréjéről?
Aki tud, az küldje már el legyenszíves mailben. -
Louloudaki
aktív tag
sehol senki?
-
Louloudaki
aktív tag
helóhaló!
szerintetek még el lehet-e adni ilyen telót és kb milyen áron? tökéletesen működik + headset + 256mb kari + még 1 akksi, a háza kopottaska de nem gáz
használt boltban egyik helyen azt mondták, hogy 9000ért beszámítják, másik helyen nem kellett sehogy se a csávónak. -
astib
csendes tag
Köszönöm nemma a gyors választ!Nincs adatkábelem.A Vaterán vettem.Nem tudom mi az NSU.Bocs a lámaságért!
-
Somejko
aktív tag
válasz
elfelejtette #63 üzenetére
Üdv!
Nah,ez már tényleg jó megoldás
Végre egy nem okoskodó hsz!
Hali! -
Somejko
aktív tag
A linken kívűl sok warez-t nem láthattál a hsz-ban.
Leírom még1szer,csak hogy képben legyünk:
Fexplorer -rel is lehetne(csak tudnám akkor mit crackeltek benne ha ingyenes Pompi?),ha nem lenne benne az a ''NEM KÜLDHETŐK EL A VÉDETT OBJEKTUMOK'',írja ezt a .mid .jar .sis kiterjesztésű fájloknál.Namármost ezzel lehet xarakodni mondjuk hogy szépen át kell nevezni az adott fájl kiterjesztését pl.:''FExplorer.sis'' ről ''FExplorer.si'' -re,és így már elküldi az adott okostelefonra.
De ha halgatunk ''Pompi'' barátunkra,akkor nem fogunk .mid kiterjesztésű csengőhangot küldeni egy nem okos telefonra,márpedig sok kollégának nem okostelója van...
Ezért jön jól a ''Profimail'' progi,ami mellesleg 1hónapig teljesen ingyenes,meg még van benne magyar nyelv is,és a levelező része nagyon profi,rengeteg állítási lehetőség van benne.
Ha fel van telepítve a ''Profimail,akkor melléje települ a ''Profi Explorer'' is,ami szívbaj nélkül átküld bármit akár bluetooth-on vagy infrán keresztül a fájl kiterjesztésének átírása nélkül is.
Ezt a progit ingyen le lehet tölteni a Nokiaprogramok.hu -ról.(Mivel 1hónapig ingyenes,ki beszél itt warez-ról...)
Ha valakinek segítségkell,nyugodtan kérdezzen.
Batman látom nagyon otthon vagytok a témában...
[Szerkesztve] -
Somejko
aktív tag
A warez tíltott a fórumon. - Batman
-
mrall
aktív tag
senki?
-
mrall
aktív tag
hehe!
Autómata kameraprogi elindulásra gyógyszer??? valaki? Nokia cég hahóóóóó -
Pompi
nagyúr
válasz
elfelejtette #56 üzenetére
''7.0-ás szoftvert, ami több lehetőséget biztosít, mint az SX1 6.0-ása''
Többek között ez ''biztosítja'' azt is amit az első pontban említesz vagyis a túlzott biztonságot -
elfelejtette
veterán
Figyusz, nekem 10 hónapja hibátlanul bírja, és nem úgy néz ki, hogy mostanában meg akarna dögleni a mechanikája. Egyébként az SX1 után néhány dolog nem jött be:
1. A tulzásba vitt biztonság, mivel sis, mid és jad/jar kiterjesztésü fájlokat nem enged küldeni, mivel szerinte védett állományok.
2. A memóriakártya nehezebben hozzáférhető (bár az tetszik, hogy ha leveszed a hátlapot, egyből a memóriakártya-kezelő menübe ugrik, mivel feltételezi, hogy kártyát akarsz cserélni).
3. Az mp3 lejátszója csak monóban képes lejátszani a zenéket.
4. A gyorshívás-gombokrhoz csak hívásokat lehet rendelni (az SX1 gyorshívás-billentyűkhöz alkalmazásokat is tudott rendelni).
Ami viszont tetszett, azok közzül elsősorban a témakezelőt említeném meg,illetve a 7.0-ás szoftvert, ami több lehetőséget biztosít, mint az SX1 6.0-ása.
-
mrall
aktív tag
jaja erre én is rájöttem ha jó gyorsan megtekerem akkor fasza csak nem akarok gebaszt nehogy baja legyen!
-
elfelejtette
veterán
Helló!
Nekem 10 hónapja van meg a 6260-om, előtte pedig SX1-em volt. Nem is nagyon vennék már nem-symbianos telót. Ezt a hsz-t is erről írom, opera böngészőn keresztül. A kijelzővel felfele kiforgatott böngésző üzemmódhoz pedig nem kapcsol be a kamera, ha kicsit gyorsabban tekered. -
mrall
aktív tag
hali!
Most vettem egy ilyen tellót! Nagyon bejön nekem! volt már sok s60-as tellóm (7650,3650,3660,6600,7610) és ebben sem csalódtam! max ez a kinyitom,elfordítom és a kamera elindul dolog lenne jó ha kikapcsolható lenne!! amúgy minden zsír! eddíg szinte az összes progi fut rajta kb 30/2 -ami nem! -
Helyretéve.
-
ZenészSrác
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Drága puding lenne...
-
válasz
ZenészSrác #49 üzenetére
Más Nokiák bírják az ekkora kártyákat is, feltételezem, ez is fogja.
Egyébként pedig ''a puding próbája az evés''... -
ZenészSrác
csendes tag
Látom, hogy már meghalt a topic, de hátha... hozzájutottam egy ilyen vashoz és lenne egy - remélem nem költői - kérdésem... 1 gigás memóriakaritól összecsinálná magát a készülék? Ha valaki még idenéz és tudja, akkor megköszönném a választ...
-
Jégkokó
veterán
-
ajuhasz
tag
én arra gondoltam hogy ezek elméletileg olyan programok amik trial versio/tehát pl 30napos próba versio. amit énajánlottam ott meg törtek vannak tehát használhatod korlátlan ideig nem csak meghatározott ideig..
De mind1 inkább felteszem neked is a kérdésem nemtudom hogy hallotál -e olyanról hogy ha nagyobb kártyát flash kártyát rakok a telcsibe akkor sűrűn kifagy.
Hat tudsz valamit erről légyszíves írj
bye -
ajuhasz
tag
Hi mindenki lenne a telóval kapcsolatban 1-2 kérdésem.
Az első hogy szeretnék benne memőria kártyát cserélni mert a gyári van benne de sógorom mondta hogy ha cserélek benne nagyobbra akkor lefagyogat majd elég sűrűn ez igaz -e ,vagy csak kártya függvénye?
meg hogy ha veszek nagyobbat valami fajta megkülömböztetés van a flash kártyák özött olyasmi mint a pc ramoknál hogy SD vagy DDR és én sajnos a flash karikhoz nemértek és nemtudom hogy milyet kell belevenni.
Segítsetek Please.
Bye all... -
ajuhasz
tag
válasz
HoReSz1975 #38 üzenetére
Kreditweb.hu
Ott dobsz egy sms-t és tölthetsz le azt is meg mást is. -
GodHeart
senior tag
a ram is számít, nem cska hogy hányas versiójú symbian! nemtudok konkrét példákat mondani, csak azt, hogy az én N-Gage-em ből maximum, olyan 10900byte memoriát lehet kifacsarni. Ha feltelepíted az FExplorer-t, és oda mélsz ahol a meghajtókaat írja, akkor felülre kiírja neked, hogy hány memőri szabad!
És valszeg ez a különbség!
-
Somejko
aktív tag
Hali
Nekem is ilyen telóm van,és az a kérdésem, hogy kinek milyen verziójú a fw-je,az enyémé
'' V 3.0436.0
03-09-04
Rm-25''
Ez nem túl elavult?Mert a haverom 6670-esén minden megy,kép-mahináló,videó felvevő,stb.,ezen meg minden 3-ik symbianos program megy...
Pedig úgytudom hogy a 6260 és a 6670-es 7-es symbianra épült,csak az 1megapixel a különbség elvileg.
Ja és az SX1-es en is ment minden,még az ETIcamcorder pro is,holott 6-os soft van rajta.Frissíteni nem lehet valahogy otthon,sajátkezüleg,esetleg valami linket ha tudnátok?
Üdv! -
ótszájder
csendes tag
Lenne egy kérdésem a tulajoknak.
Szinkronizálta-e valaki a naptárbejegyzéseket úgy, hogy a telefonon megjegyzést fűzőtt az adott találkozóhoz. -
ByB
addikt
A kijelzője tényleg gyönyörű: elvileg uaz, mint a 6630-ban, de ég és föld ránézére: a 6260 nekem tökéletesen kristálytiszta volt a 65k-sok között!!!
-
Ezt a cikket nem tudom ki írta, de rendesen magába kavarodik, és sok helyen direkt úgy szerkeszti a mondatot hogy a telefon ellen hangozzon. Bár mondjuk már az elején kjelenti hogy nem csípi a Nokiát. Olvastam én Magyarul más teszteket is egyik semm húzta le a telót...
Egy rövidke idézet:
Amin érdemes lenne javítani:
...
Egy jobb minőségű kijelző
...
Ami nagyon tetszett:
...
jó kijelző
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Flashback #27 üzenetére
Sorry
ez tényleg igaz!!! Engem egy dolog érdekelne, erre tényleg kiváncsi vagyok: ki hogyan van megelégedve a fej mechanizmussal? Ezen belül is arra lennék kiváncsi , hogy amikor egymásra hajlik a két ''kagyló'' kijelzővel lefele és felfele, akkor teljesen párhuzamos-e nálatok a két rész és nincs e lötyögés oldalirányba? Mert nálam alapból voltak problémák. Műszakira járok: csináltunk bent egy gyors elemzért és ilyen súly-méret-kapcsolódási felület mellett szinte képtelenség megoldani ezt az összetett mozgást úgy, hogy közben megfelelő legyen az adatátvitel, tartós is maradjon és ne kerüljön egy millába!!! Ráadásul a Nokia-nak nincs nagy tapasztalata összecsukhatós telcsikbe... Várom az észrevételeket!!!
THX
BBence -
NA Srácok ne flameljetek. Ez a topic nem arról szól hogy melyik telefon milyen tekintetben jobb...
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Helllo!
Sajnos totál egyet kell hogy értsek veled: 3db 6260-asom volt és nem jószántamból!!! 72 órás garanciával cserélték őket: elálló burkolat, nyitó-forgató mechanizmus hiba és ferdén beépített kijelző miatt!!! Vadi új Nokia Hungary-nál vásárolt darab volt az összes... Aztán bepipultam, elkenődtem, ujjaimat tördeltem...S mikor megkaptam az utolsót, (ami jó volt) gyorsan eladtam és vettem egy 6630-ast, ami viszont
Egyszerűen fergeteg!!! (Azért nem egy ár a kettő!!!)
BBence
Ugyan rádió nincs benne, viszont változik a kijelző fényereje, a kamerája egyszerűen fenomenális, az operációs rendszere minden Nokia-nál jobb, az ergonómia pedig eddig ismeretlen kapukat dönget!!! De napestig sorolhatnám az előnyeit... -
-
L@@-Yosh
tag
Ez egy nagy k*ki telefon
semmi
Bővebben: linkitt van róla teszt elég siralmas
Aki teheti NE ezt vegye meg. Inkább vegyen egy 6630-at ahogy én is tettem.
Peace -
col
addikt
-
A barátom most küldött egy pár mid fájlt BT-on. Miután átjött, faján meg lehet hallgatni, de az üzenetek mappába menti. Viszont innen csak a saját mappákba lehet áthelyezni. Azokat pedig nem tudom beállítani csengőhangnak sem pedig továbbküldeni!!! Segítség!!!
-
up!!
-
col
addikt
A készítö honlapja:
Bővebben: link -
Hi all!
Szóval körülnéztem és nincs ilyen topic. Pedig már sok embernek van itt a Ph!-n.
Aki nem ismerné:
A telóról annyit hogy Symbianos, mp3, rádió, videó, vga kam...
Első kérdésem az hogy nekem van itthon dku2-s adatkábelem. A hivatlaos lapon néztem dku5-t mondanak hozzá. A kábelek között kötési eltérés van vagy csak sebességbeli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest