Új hozzászólás Aktív témák
-
xXx(64bit)
csendes tag
Nyuf
Kösz a tanácsot, megfogadtam, most über lett a cucc haver. Hát akkor sorolom:
FSB: 270 x 9 @ 2430
MEM: 540 3-4-4-8 2,7V (asszem,mert csak annyit tudok állítani hogy +0,2V
................... 2T=disabled .......... nem írja a gyári feszt, csak túladagolni lehet)
Everest: memória olvasás: 7452
memória írás: 3040
memória késleltetés: 38,4
3DMark03 cpu : 1161
3DMark05 cpu : 5293
A 3Dmark eredmények meg az aláírásomban vannak.
Annyit azért elárulok ha valaki még nem tudta, hogy a memóriák sebességén rettentő sokat dob az egyik beállítás BIOS-ba read to write delay nekem alapba 4-en volt, most levettem 2-re és hát szerintem magáért beszél.

[Szerkesztve] -
xXx(64bit)
csendes tag
Na azért ne túlozz! Egy 6800GT azért nem ezen a szinten van. Az 5000 fölött megy minimum. mellesleg én még kispályás vagyok ezzel az eredménnyel. Rover623 kicccsit jobbat ért el mint én.Bővebben: link

-
xXx(64bit)
csendes tag
Hát erre kiváncsi leszek. azért kösz mindent skacok. 2x278 azaz 556MHZ-en 2,5-4-4-6 on neked megy?? hát ezt kipróbálom..Hmm.. Benne vagyok azért a dolgokba gondolok itt az alaplapomra szal ismerem meg tudom hogy mit tud de azért rendes vagy hogy segítessz.

-
xXx(64bit)
csendes tag
Értem. Hát nagyon kösz. Annyit kérhetnék még hogyy leírod az időzítéseket amiket használsz 270-nél?! plz
De lécci ne csak azt a 4 szokásosat hanem mindet nemtom mennyi van kb 10. Nagyon kéne. Rengeteg fajtát próbáltam már de még nem sikerült összehozni. Nagyon hálás lennék.

(a biosba ott van mellettük zárójelben a konkrét neve pl
tras)..... azokat szeretném ha leírnád és mellé az értékeket léccci sokat segítene
) -
xXx(64bit)
csendes tag
Köszi. Légyszives ird le a többit is ha lehet mert próbáltam már ilyen beállításokkal és ne ment jól.
-
xXx(64bit)
csendes tag
Sziasztok!
Egy óriási segítségre lenne szükségem.
Az aláírásomban látható 566-os A-DATA ramokat szeretném 560 körül használni, de nem sikerült még eddig frankón beállítani az időzítéseit, szóval nem valami stabil, a winfos beindul meg lefut az everest, de a 3dmarkXX már nem megy végig, se a játékok mert mindig kék halállal megnyakkan a memóriára hivatkozva.
A kérésem az lenne hogy akinek 566os a-data memója van az legyen szíves leírni ide nekem egy részletes időzítési listát, mindet ami van a bios-ba. Nagyon fontos lenne, mégis csak 40k-t ki kellett érte fizetni akkor meg má szeretném kihasználni
Segítségeteket előre is köszönöm.
Annyit én is tudok hogy 3-4-4-8 de a többi is kéne mert ez nem elég.
-
xXx(64bit)
csendes tag
Sziasztok én is most készülök 566os a-data-t venni. Nem vagyok annyira benne ebbe a memória időzítésbe, Ne nézzetek stupidnak csak még nem állítgattam és nem igazán tudom mire jó, de gondolom ad hogy minél kisebb az időzítése annál gyorsabban reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Synology NAS
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest