Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Rég nem jártam erre, látom azóta sem pörög a topik....
Végül tényleg rossz volt a monitor, ki is cserélték nekem. Azóta még1x tönkrement. Füsttel eltávozottde ezt már csak javították
Ez talán ősszel volt, azóta nincs baja, remélem így is marad
szerk:valakinek esetleg van vele baja FPS játéknál hc beállításnál? A válaszidő miatt kérdezem mert most már szuper monitorokat lehet kapni ilyen szempontból ami állítólag jobb de én nem észleltem, h ennek vmi baja lenne... (igaz nem tetszenek a mai FPS-ek ezért nem is próbáltam ki őket.)
Finwe
[Szerkesztve] -
dantej
tag
Up
-
dantej
tag
HY mindenkinek!!
Nekem ilyen monitorom van és az lenne a kérdésem ,hogy a monitor hibája-e ,hogy játszok és olyan 10 perc után no signal utánna meg kikapcsol a monitor és csak újra tudom indítani!
Nem minden játéknál csinálja csak némelyiknél!!
Egyszer jelentkezik aztán nem!!
Mi lehet a baj? -
Amu
tag
help
a monitor folyamatosan 5-6 perc szünet után mindig azt írja, hogy ''auto adjusment'', pedig nem változik felbontás. Mi lehet a bibi? -
tkazmer
addikt
Szerintetek, ha van 1 pixelhiba a képen attól még a monitort visszacserélik?
-
Finwe
őstag
Nos, még mindig csinálja. Nagyjából 2 naponta biztosan le kell kezelnem a problémát.
Most már biztos vagyok benne, hogy a monitor hibája, de vajon miért csinálhatja és ha visszaviszem akkor kicserélik-e? Elvileg 3 év garancia van rá. -
Finwe
őstag
Vajon az a monitor hibája, hogy egyszercsak 1 vízszintes csíkban elkezd elmosódni a kép és balra haladni majd az egész képernyő balra mosódik?
Ha kikapcsolom a monitort, kis idő múlva vissza akkor nem csinálja többet de 3 napja gépújraindítás után ugyan ezt csinálta, akkor jöttem rá erre a csak monitor kikapcsolásra, és tegnap jött még elő ez a gond. Egyébként a gépbekapcstól kb 4-5 perc után csinálja.
Eddig nem csinált ilyet és nem változtattam a gép hardware-ein és szoftware-ein sem. -
-
Találkozott már valaki olyan hibával F-417 esetén, hogy a monitor saját beállítómenüje egyszercsak megjelenik és ész nélkül elkezd végigmászni a menüpontokon?
-
megéri ez a moncsi? a 16ms swift válaszidő mi? és jó játékra?
-
DNA
tag
en nekem ilyen monitorom van es nagyon bejon, gondolkozom hogy 419-esre valtok, ha valakit esetleg erdekel a 417-esem irjon.
-
MoneyM
senior tag
átlagosan milyen ez a monitor?
érdemes venni ilyet? -
MoneyM
senior tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a
AG Neovo F-417 és a AG Neovo F-417B között? -
george11
addikt
Senki sehol ?
-
hétalvó
addikt
Mennyire zavaró az utáhúzása?
Valaki leírná amit lát egy FPS-ben rajta. -
george11
addikt
Játékkal mennyire használható az F419-es?
-
trident
csendes tag
Sziasztok!
Mi lenne a monitor a -gyári- ajánlott/ideális felbontása? -
bl4ze
veterán
csakugy mint KaGa-nal nalam is az a baj, hogy
menüben a graph/text részben nem müködök a fel/le nyil.
Igy nem tudok allitani itt semmit
Color temperature menuben nalatok mi a nyero?
nalam user-ben van minden erteknel 65/65/65
valahogy szokatlan a kep, de nem vagyok teljesen elajulva.
A zold szineket eleg erdekesen jeleniti meg...
Ha valakinek van vmi tuti jo beallitasi tippje irja meg lecci -
F_419
csendes tag
nekem F-419-esem van. Karácsony után vettük. A 3 napból a Szilveszter miatt kifutottam. Idén sajnos - fekete háttérrel néztem át - találtam rajta pixelhibát (ill. aktív subpixeleket), és nálam is játszik a Graphic/Text menü nem működése. Szintén érdekelne a pixel/subpixelhiba miatti csere-lehetőség (mikor lehet kicseréltetni?), illetve az említett menü nem működése normális?
Előre is köszi a választ! -
kovilac
tag
1 hete lett egy éves az F-417-es monitorom. Must jutottam el arra a szintre hogy fehér háttérnél megszámoljam az esetleges halott pixelek számát. Az eredmény 16 db lett. Van olyan hogy majdnem 6 négyzetcentiméteres területen belül van 6db. AG nál hogy működik a pixel garancia?
-
Tamassch
csendes tag
nekem ilyen monitorom van, es nagyon jo, tetszik.
az auto beallitassal nincs fekete csik a kep aljan, a frissites, felbontas pedig mindig az eppen aktualis
asszem ennyi -
KaGa
csendes tag
Ma volt szerencsém venni egy ilyen monitort, 2 dolog nem jó szerintem.
1. menüben a graph/text részben nem müködök a fel/le nyil.az OSD közepén mindig a 1152/900 és a 49.9 Hz van irva és hiába állitanék felbontást az nem változik. a videokártya szerint 1024/768 ba van a kép. Ezt hol tudom állitani?
2. a Képet az automata bepozicionálással beállitja, de a kép alján van egy széles fekete csík kb. 3-4 cm, hol tudom széthuzni a képet?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
Én is vennék ilyen monitort 80KHUF Sulinetben!!
Tescoban van iscsak az a kérdés melyik változat árulják az F-417-nek, mert ebből van A és B és a sima változat, btw a Brightness/Contrast értékek különböznek + az A és B tud vmi neo V Texhnology amit nemtudom, h mi?
-
Finwe
őstag
Itt eléggé lehúzták a monitort(tesztben)
Ugye nincs igazuk?
-
Finwe
őstag
Hail,
Mi a különbség az AG Neovo F-417és a F-417B között?
Ugyan is f417b-t tudnék venni, és szeretném tudni, hogy ugyan olyan jó-e?
[Szerkesztve] -
Garfi
csendes tag
Sziasztok!
1 eve hasznaok F-417 monitort, de van egy kis gondom vele!
Isteni meg minden, a kepe pedig (lekopogom) eddig hibatlan!
De van egy kis gond vele.. Megpedig a meretezesnel.. ugyanis az 1024*768
vagy az 1152*864 illetve bizonyos koztes felbontasoknal a kepet szethuzza!
De ugy hogy be se tudom allitani rendesre.. 2 monitoros kepet csinal!
Nos arra lennek kivancsi hogy miert?! Windows alatt es jatek allat is
egyarant..
Egyebkent ezeknel az LCD monitoroknal, mi a jo/helyes fekvencia
beallitas?! -
gorgi
csendes tag
válasz
gabor10n14 #18 üzenetére
Üdv!
Ha már megvetted és használod pár hónapja, akkor megírhatnád
Te, hogy van-e rajta folt és hogy milyen.
Sulinetben most elég jó áron (100bruttó) hozzá lehet jutni és így
igazán bejönne a dolog, de még tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Falra szerelhetőséghez rögzítő cuccot adnak hozzá, vagy külön
kell megvenni?Köszi!
-
gabor10n14
csendes tag
Sziasztok!
Ha minden igaz jövő7en veszek egy F-417 típusú monitort.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ilyenek nincsennek a monitoron?
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=275&p=3
a legalsó képen amik láthatók foltok.
Előre is köszi! -
Victor-y
aktív tag
Up
-
Zsoco
csendes tag
Sziasztok! Egy K-19-es beszerzését fontolgatom,főleg a tesztben leírtak alapján,de most itt van ez a F-419-es...most már tényleg nem tudom,hogy melyik is kellene igazándiból! Szerintetek? Nem tudjátok,hogy hol tudnék egy 419-es képét megnézni,ma láttam a K-19-esét az nagyon ott van...
-
mixman
csendes tag
Sziasztok!
el kell, hogy keserítselek benneteket...nekem van f-419esem 160 valamennyi plusz fa...a képe sajnos nagyon jó, a régi f17est szénné égeti, kiváló képe van, és fps játékoknál se szaggat. DVI bemenet, 1280-nál ATi radeonnal, mac-el. szóval ez a legjobb monitor amit láttam és használtam eddig, persze a apple cinema display se rossz a 23 collával, de az 500+fa -
guess.who
senior tag
Nekem F-17 van már több, mint egy éve, meg vagyok vele elégedve. Egyetlen dolog ''problémás'', ugyanis a kék vagy a lila valamelyik árnyalatát nem egészen jól jeleníti meg -de ez csak egy nyomtatás során derült ki véletlenül, én észre sem vettem korábban.
DVI ezen sincs, úgyhogy nem tudok sajnos mondani rá semmit, hogy mennyivel lenne szebb a képe az analóg konverzió nélkül -szerintem így is szép, éles, miegymás.
Bocs az offért. -
hangya7
tag
Ez engem is érdekelne!!! Milyen az F-419? Sajnos élőben még nem volt hozzá szerencsém, bár ''papíron'' jó datai vannak. (kontraszt 700:1, 300cd/m2, 25ms)
-
_Volkovy_
nagyúr
Mit tudtok ennek a 19'' változatáról?
-
JiM
tag
Ja, és tudja valaki milyen panelos lehet? AU Optronics vagy Hyundai?
-
JiM
tag
Ismeri valaki? Tegnap lestem egyet, kicsit tesztelgettem is. Nagyon szép homogén a képe, nincs sötétebb és világosabb rész. 5/15ms, 430:1 kontraszt, 250cd/m2 fény. Sajnos DVI nincs rajta. Mekkora hátrány az? Valaki azt mondja szebb a kép úgy, valaki azt, hogy nincs különbség....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG (27UP850-W) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIIÓ!!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest