Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz bacsis #13786 üzenetére

    "Most szerinted hazudok?"

    Nem, én továbbra is azt nem értem, miért ragaszkodsz ahhoz hogy ezek a dolgok vagyonokat érnek. Majd az ebayre hivatkozol, hogy ott ugyanezt 100khufért lehetne összerakni.

    Olvasgass külföldi fórumokat is, ahol nem egy topic foglalkozik csak a retróval mint itt, hanem PH méretű komplett fórumok. Láthatnád, hogy külföldön is a "pár dollár"-os kategória ezek a dolgok amiket te felértékeltél 100khufra. A különbség mindössze az, hogy ők 4x-5x annyit keresnek mint itt, és cserébe mondjuk másfélszer-kétszer annyiért vásárolnak dolgokat mint mi. Tehát nem hogy drágább külföldön retrózni, hanem OLCSÓBB! (ennek van egy bővebb oka is, de szerintem tudod te azt). És ők is fogják a fejüket meg röhögnek a már említett 35khufos Gravis Classic@ebay jellegű hirdetéseken, miközben sokszor olyan dolgaik vannak, amik itthon szinte beszerezhetetlenek.

    De visszatérve a te 386osodra: örülj neki. Már az első hozzászólód is azt szajkózza amire én próbálok rámutatni. Hogy ennek ellenére elment? Volt olyan szerencséd hogy kifogtál egy palimadarat aki hajlandó volt érte megadni. A 100khufos ebayes 386os is erről szól. Csak ott nem pár millió emberből kell EGY hülyét kifogni, hanem 5 milliárdból...és még így se megy nekik. Ha tényleg annyi lenne az ára, elkelne hamar nem?

Új hozzászólás Aktív témák