Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Czo #83333 üzenetére

    En ezt ertem, de a thunderbolt eredeti funkcinalitasa teljesen felrement, a gyartok sokkal inkabb vmi fele egyesitett dugokent kezdtek hasznalni (elen a notebook gyartokkal), es ezt kezdtek lekovetni az usb4el, utana menve a piaci igenyeknek.

    Nekem ez az irany tetszik, dugj ra mindent, a tobbi meg az eszkozokon mulik, hogy meccselik le egymassal a dolgokat, mit ker es kap. A gyartok oldalarol siman kommunikalni kell, milyen funkciokat kapsz, ha ide radugsz vmit? Usb hub, dp, tap, stb, maga a kulso pcie port, mint funkcionalitas szvsz retegigeny ehhez az elkepzeleshez kepest, es a gond a kommunikacioval van.

    En speciel az egesz piacot elvinnem ebbe az iranyba es a monitorokat es desktop gepeket is felkeszitenem arra, hogy lehetoleg egy kabelen menjen at minden, es az eszkoz fajtajan mulik, hogy milyen szolgaltatasokat pakolnak be mogeje. Monitoron ertelemszeruen kep, hang, usb hub, esetlegesen tap, audioeszkozon hang, stb.

    A problema nem a dugoval van, hanem a regi beidegzodessel, hogy egy kabel egy funkciohoz kotott, ami mar szinten nem igaz, hiszen tobb csatlakozonal van tobb funkcio, csak nem ennyire univerzalis.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák