Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    Scott Herkelman about Jebait (~25:00)

    Hát...
    Valószínűleg tényleg kalkulálhattak azzal, hogy az nvidia árat fog csökkenteni nem csak az ő product laucnhukra reagálva, hanem amúgy is fontolhatták a szükségességét. És azt persze nem tudhatták, hogy az nvidia hogy fogja mwgpróbálni növelni az eladásokat, vagyishogy milyen mértékben. Persze nyilvánvaló, hogy új termék kiadása mellett az is lehetséges út volt az nvidiának, hogy enyhe áremelkedéssel teszi vonzóvá az enyhén árcsökkentett régebbi termékpalettát. Ezt a stratégiát egy olcsóbb termék remekül keresztbehúzhatja. A kezdeti árazással az AMD sakkot adott annak, hogy a 2060 és 2070 teljesítményszintje a megszokott árban maradhasson. Azt persze nem tudták, hogy innen az nvidia mekkorát lép.

    Azt a kérdést nem.tették fel, hogy ha az nvidia mégis ennél drágábbra árrazza a supert, vajon akkor is csökkentik-e a navi árát. (Nyilván nem)

    Tehát a "this was the plan állni along" nem a jelenleg ismert árakra vonatkozik, hanem az árazás kapcsán lefolytatott sakkozásra.

    Ki tudja, vajon mennyi játéktér maradt így is? Reméljük nem hozta magát ezzel nulkszaldósra az AMD, ahogy itt a logisztikai szakértő urak sugallják.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák