Új hozzászólás Aktív témák

  • buta29030

    tag

    válasz fateless #27838 üzenetére

    Nézd, az, hogy te használod-e vagy sem, nem mérvadó. Ha lenne rá megbízható statisztika, és abból az derülne ki a gyártó számára, hogy a használata közelít a nullához, és ezért nem tennék bele (vagy fordítva), akkor igazad lehetne. Így viszont ez csak szócséplés.
    Egyébként én sem használnám, mert van a kocsimban "rendes" gps, aminek megvannak a maga előnyei (ezeket most nem sorolnám fel engedelmeddel). Szóval ilyen szempontból szerintem nincsen értelme a kérdést vizsgálni.

    Egyébként én most próbálom belakni a tabletemet, és mondhatom, elég sok a PC-nem (Linux) megszokott és naponta sokszor használt dolog hiányzik nekem az Androidból. Szerencsére naponta bővül az appok palettája. Legutóbbi örömködésem a Firefox "nembetás" változata volt. Egyből le tudom játszani a Youtubos addig mobilon nem közzétett videókat is. Tetszik! Kézzelfogható a fejlődés. És ennek az ember gyakran jobban örül, mint amikor egy kiforrott oprendszer ellátja egyből minden jóval. Ha ilyet akartam volna, (és lett volna rá pénzem is) nem Androidos tabletet veszek, hanem például egy ilyet.:

Új hozzászólás Aktív témák