Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz tjb007 #6178 üzenetére

    Valami ilyesmit írtam: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés (és ott se teljesen, androidon olyan nincs :) )" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam

    Reakciód: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne." ez nem több mint egyszerű hergelés az irányomba, egy részlet kiemelése a környezetből, magyarázat fent. Illetve az hogy minek hogy van értelme azt nem te döntöd el, hiszed vagy sem xpad70-en is gondolkodtam, hogy ne kelljen konvertálni a sorozataimat, mert gyenge a gépem. Egyébként 720p és egy avi között még ekkora felbontáson is van különbség, így a kényelem mellett minőségben is lenne egy kis plusz. De 720p-k között is vannak különbségek, lehet te olyannal próbáltad ahol számodra aci és a között nem volt látható a különbség.

    Ettől függetlenül akit félrevezettem attól elnézést kérek, ameddig (ha lesz egyáltalán valaha) nem lesz tabletem addig nem tanácsolgatok senkinek semmit, mert szemlátomást félreértéseket szül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák