Új hozzászólás Aktív témák

  • HoTaZo

    addikt

    válasz Dr.NX #86240 üzenetére

    Na, hát meglett a Lenovo, nagy az öröm. :) Köszönjük! :R

    Csak én érzek némi frusztrációt, amit főleg magamnak, s némileg a pesti idősebb generációs pénztárosi hozzáállásnak köszönhetek...
    Bementünk a kispesti MM-be, elfoglalt eladó srác a tabletekhez irányított, ráleltünk a keresett példány bemutató darabjára, lökdöstünk rajta kettőt, s máris a dobozokhoz hajoltunk. Kézbevétel, irány az eladó, SD kártya, tok utáni érdeklődés, pénztár. Meglepődés: kártya (6000Ft) + gép 82 598Ft, :Y . Mondom a pénztárosnak, hogy -Valami nem ok. -De, ennyi a gép. Mi legyen, lehúzzam? (mogorván). Tömeg mögöttünk, gyerek pislog, nálam pumpa fel, kifizettem. De csak zargatott ez az ár. Vevőszolgálat, mobilon mutatom, hogy mennyiért mutatja, továbbá a pulton is 67 ezres ár volt. - Ja, az az internet áruházas ár! - Na, banyek, fasz@!
    (*) -De, ha megrendeli ott és áruházi átvételt ad meg, akkor visszaadjuk a különbözetet. -Naná! Hajrá!
    Vissza ifjú titánhoz, hogy rendben menjen a rendelés, mert drága hölgy még ilyet nem csinált...
    Regisztráció, rendelés, bolti átvétel, pöpec. Srác lecsekkol a gépen, hogy nyomtassa a pénztárhoz kellő papírt. Meglepi! Nem ugyanaz lett rendelve. Készlet csekkolás, nincs a polcon 64Gb-os, amit levettünk, kifizettünk az 128GB-os... :((( Ha a srác megpróbált volna meggyőzni, hogy 8500Ft-ért kétszer annyi belső tárhelyet kap hercegnő, akkor leesett volna nálam is a tantusz, valószínűleg. Nem haragudhatok rá, mert rohant mindenfelé, péntek, intézett, segített. Bennem volt dacc, hogy mi, 60 valahányezres gép és 80 ezret fizetek, internetes ár, meg mi legyen, lehúzzam??? Na akkor papírozzatok banyák! Vissza pénztár, értetlenség, magyarázkodás, srácot odarángatták, elmagyarázta ő is, szájhúzás, pénz visszafizetés, papírozás, szájhúzás, diadalittas gúnyos elköszönés. Pár lépés, tantusz csörgés, de lány szól, hogy -Vissza, ne menj, elég a 64GB!
    Hát maradt a frusztráció...

    Tanulság: ha még belefér a keretbe, akkor a 128GB belső tárhelyes 8500Ft-tal kerül többe, mint a 64GB-os.

    Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák