Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz oriic #44493 üzenetére

    Az anime nekem úgy tűnt mintha lezárták volna, de közbe ránéztem elvileg még a manga fut. Nekem is bejött nagyon a Gate egy újabb 24 rész jöhetne belőle. :) A Konosubából is jöhetne folytatás, mert hiányzik már egy jó sírva nevetés.

    F34R: azt a kettőt nem láttam. A .hack-re youtube feldobta az első részt, de a kis belepörgetés nem volt meggyőző. Érdemes azokra komolyabban rákukkantani?

    Farkassacred: ezt az NKH-t nem vágom, majd egyszer meglesem. Várom én is a Re:Zero folytatását, de a Grimgar of Fantasy and Ash jobban megfogott. Inkább dráma mint psycho thriller, de volt benne valami plusz. A főszereplők emberibbnek, élőbbnek tűntek. Nekem psycho kategóriában a nagy kedvenc a Zankyou no Terror. Szóval jah jó lenne ha jönnének kicsit komolyabb alkotások. A sok felesleges "kawai" meg ecchi kikészít. A Fairy Tailből is csak pár rész van vissza hogy befejezzem, de ezek a f@szságok kikészítenek. A legrosszab ilyen kawai filtert a Terraformas kapta, az első szezon igazi morbid fesztivál volt, de a második évadban a komolyságot nagyon lehúzta a cukiskodás.

Új hozzászólás Aktív témák