Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Mértem egyet [rew fájl]. Nem értek hozzá, ezért nem is mondok róla semmit. Sajna a brutál 50Hz-es anomália továbbra is megvan és a "vízesésdiagrammon látszik" hogy máshol is vannak érdekesnek látszó furcsaságok (hogy miért nem halnak el egyes frekiken teljesen a hangok és maradnak folyamatosak :F ). Nem tudom milyen elektromos zavar vagy milyen eszköznek a hibája vagy milyen rossz beállítás okozhatja ezeket. Viszont már meguntam a hibakeresést is, nem tudom az okot, illetve nem értek hozzá és kész ;] .
    Mérni is csak azért mértem mert tervezem hogy a közeljövőben átrendezem a szobát. Kipróbálom/megfülelem hogy jobb lesz-e a hangzás ha a mostani ~65cm-es hangszórótávolságot (a mögötte lévő falhoz képest) megnövelem úgy ~225cm-re, és arra azért kíváncsi vagyok hogy a mérésben milyen egyértelmű eltérés lesz majd látható.
    Egy biztos, az új elrendezésben kénytelen leszek a hangsugárzók között lévő "hifiállvány" elejét az ő síkukhoz képest vagy 20cm-rel előrébb tenni; remélem az nem fog rontani. Jelenleg az állvány kicsivel a hangdobozok eleje mögött helyezkedik el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák