Új hozzászólás Aktív témák

  • hopehu

    tag

    Szten Márs:
    Teljesen jogos, ezek az átlagnak többet jelenthetnek. Abszolút korrekt felvetés és a szempontok is azok. A két vezérlőtárcsától nem ájulnék el, mert a menü sokat ronthat az egészen. Jó, persze, aki már évek óta más menüt szokott meg :) (Kicsit off: Ez olyan, mint a mobilok esetében, tudom, hogy a Nokia minőségre jobb, de mivel a Sony-Ericsson-t szoktam meg ugyanis a menük zerszer jobbak, átláthatóbbak és a napi használatos funkciók 1-2 gombbal megoldhatók, maradok annál... annak ellenére, hogy a töltővel állandóan gondok vannak).
    Ez persze korántsem jelenti azt, hogy egyik vagy másik márkánál (fotó) ilyen alapvető hiányosságok legyenek. A videót azt ő tudja eldönteni, hogy lesz-e rá esetleg szüksége (én a kompaktnál szerettem pl).
    És ami szerintem valójában (és ha jól olvastam, te is egyetértesz vele) a legfontosabb: a jó objektív. BÁR ha nem akar valaki 10x15-nél nagyobbat vagy A3-ast pl akkor az sem olyan fontos. Hamarosan, ha lesz időm feltöltök néhány saját fotót a Picasa-s albumomba (jelenleg is vannak ott, de azok csak általános, családi jellegű fotók), csak úgy...
    Ezért mondtam eddig is azt, hogy vegye kézbe, nézze meg (ha lehet - de azért ez megoldható, még talán Electro World-ben és Media Markt-ban is (???)) és döntsön úgy, függetlenül a műszaki adatoktól, hiszen azok nagyjából egyformák. Ha jól emlékszem, írtam vmi hasonlót :)

    SC2, Disciples 3 & GT5 and H6 4ever

Új hozzászólás Aktív témák