Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Na hazaértem, most elsőnek talált legyőzőre az SRS-BTX 300. Hallottam élőbe ezt a Dockin D fine-t, komoly kis hangcucc! :) Elsőnek házba megmutattam ennyém hogy szólt, utána kicsit a dockin is hallgatuk, inkább javasoltam menjünk ki és odakint jól összemértem a kettőt! :)
    Szóval a ház mellé járdára leraktam a fal tövébe mind kettőt, a Sonym 6 Centivel hosszabb volt. Súlyba a Docking kicsit nehezebb, nem vészes a különbség 1,6 kg a Sony, Dockin 1,900 gramm.

    Jöjjön a hangzás úgy is arra kíváncsi mindenki. Szóval volt pár zene, elsőnek a Sonymat hallgatuk, max hangerőre feltoltam. Egész hangos volt, utána kipróbáltam a híres Dockin D fine című csodát, természetesen feltoltuk azt is max hangerőre. Mikor szemtől szembe halottam kicsit ámultam, hangerőbe felülmúlta a sonymat, de nem csak a hangerőbe , sokkal szélesebb hangtartományba szólt, jobb mély hangok és a hangzása is sokkal szebb és tisztább volt a szemembe. Leginkább akkor jött ki a különbség mikor kisétáltam a keritéshez, a Sonym szinten csak szemtőm szembe szorja a hangot, a Dockin D fine visszont úgy éreztem szélesebben oldalt tájt is szorja a hangot. Ilyenkor hangerőbe kijött a 2-3X különbség. Szemtőm szembe hangerőbe maximum 30-50% volt a különbség. Erőteljes a hangzása az fix! :)
    Ebbe a méretbe nehezen tudok ennél jobb hangzást elképzelni. Mikor megfogtam a Dockin szólás közbe elég szépen érezni dolgoznak benne a passzív radiátorok. Összegzésbe minden téren jobb a Dockin, de nem olyan elképzelhetelten a különbség. Az biztos jól jár vele aki megveszi, minőségi hangszórót kap aki megveszi, jó hangzás hangos is. Nekem tetszett ! :D
    Amúgy úgy olvastam a SRS XB 30 azonos hangerővel vagy még kicsit hangosabb mint a Dockin D fine. Akkor ideális váltás volt a BTX 300 után ? :D Ez az a youtube videós ember mondta, akinél rengeteg hangszóró van, kültéri teszt volt úgy emlékszem.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák