Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz tranceplanet #6230 üzenetére

    Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból :) De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...

    (#6231) Járókeret

    Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.

    A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.

    Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
    Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.

    Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák