Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz tranceplanet #8540 üzenetére

    Szép munka, várom a végét én is! :R
    Nekem ugye főleg kisebb projektek szoktak lenni - pedig elektroműszerész lennék -, nulláról ritkán építkezem. Pár éve egy préselt fa házas ion blockrockerbe építettem BT vevőt és kicsit piszkáltam a töltő elektronikát hogy nagyobb akksit is bírjon.
    Az aliexpresses AIYIMA lehet majd szűk keresztmetszet, erre figyelj, tuti hogy amíg állítgatod jobban jársz egy konstans analóg jellel az erősítőre. Szóval amit én vettem panelt majdnem ilyen csili csecse mint a tiéd, tök menő és jól néz ki, viszont egy 700 Ft-os BT encoder modul rommá verte. Úgy jöttem rá, hogy rendeltem az egyik kolléga gyári buta autós fejegységéhez és gondoltam ha már megvan kipróbálom mielőtt bontok.
    Lehet hogy nem tud rádiót, pendriveot, SD-t stb, de nem is zúg és csillapít, és sokkal szebben szól vele az öreg doboz. Egyszerűen lehet más a coder d/a chipje és firmwareje, franc tudja. Mivel úgyis mindig BT-t használunk, rendeltem magamnak is egy ilyen olcsót és kikötöm majd a panelt.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák