Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Eagl3 #10428 üzenetére

    Ha tudnád mi a véleményem a 100% Magyarokról, akkor nem mondanád ezt. Fórumon megtalálhatod, az én kocsimon egy időben volt egy matrica, de nem a 100% Magyarok által preferált nagy Magyarország, és nem is a 'Nyilas sáv'. Hanem a mostani Mo., piros-fehér-zöldben, és egy EU -s matrica. :) Ezt most csak azért írom le, nehogy félreértés essék, és valaki véletlen ilyen 100% Magyarnak gondolom, mert azt erős sértésnek venném. Néha ez miatt szégyenlem is a Magyarságomat. Kár is volt ezt felhozni... :(
    Az meg amit állítottam, csak azért tettem, mert biza a népítéletekből ezt olvastam ki. De cáfolj meg, ha tévedek. Valszeg a népítéleteket nem fiatal suhancok írják, akik csak lehúzni akarják az adott márka modelljét, hanem olyan emberek akik nap mint nap használják az autót, és csak leírják a tapasztalataikat. Akkor kérlek még egyszer, javítsd ki, ha nem így van.(csak figyelj arra, ne írj butaságot)
    Amúgy itt van Gebriel példája. Ő meddig is húzta az autóvételt? Jah, hogy hagyott neki időt, és nem siette el. Nekem vannak igényeim, és bizony ezeket előtérben tartva keresgélek. És minél többet várok, annál több pénzt tudok rászánni, ami megint egy pozitív dolog. Míg Karácsony előtt jóformán csak 3 milla alatt nézelődhettem, most már akár 5 millióért is befektethetek, ha minden így marad. Szóval az általatok "vajúdásnak" nevezett időszak nem véletlen, mivel sokáig tervezek ezzel az autóval. És nem vagyok olyan elvakult hülye BMW -s mind Dragon, aki csak alfa irányba tud nézni. Ez megint inkább pozitív dolog, mert így nem kell olyat állítanom aminek 0 a valóságalapja. Nem álomvilágban élek, próbálok reálisan gondolkozni.
    És sajnos úgy kanyarodtunk ide, hogy tettél egy hozzászólást, amiben gúnyt véltem felfedezni. Én erre válaszoltam, ugyan olyan gúnnyal, ez mellett persze őszinte is voltam.

    Bubu79: Pont azért mondtam, hátha ráakadsz valami macilányra és lenyugtat, nehogy túlhevülj itt nekem. :))

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák