Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz haddent #33007 üzenetére

    Akkor ezt most tenyleg fejezzuk be, mert ugysem fogjuk egysegesen latni a dolgokat. :)

    Akar hiszed, akar nem, nagyon is szamit, es megerezni. Alap beallitassal a coupem a 100-200 -at 13s alatt tudta, ami a modositas utan lement 11s-re. A 100-240-et 23,5s alatt tudta, a modositas utan ez 19s volt. Ezeket am eszrevenni, eleg szepen megerzodik, mintha masik autoba ulnel.

    Viszont gondban vagyok. Azt irtak az egyik helyrol irva, hogy lockolva van az ECU ennel a modellnel, igy ki kell forrasztani, es 4 napig nelkuloznom kellene az autot. Szoval ezen a helyen ez biztosan sztorno, es akkor lehet meg 1 evig az is marad, mivel addig garancias az auto.

    blackrulz : Tudom mire ertetted, de igazabol hidegen hagy. Itt a video, mit tudott a 335D -m, es nezz meg egy videot, mit tud az E46 M3 SMG-vel. Irtad a sulyt, az en autom menetkesz tomege 1580kg korul volt. Akkor 23kg-rol beszelunk.
    Szoval ezen aztan tenyleg nem vitazok, bar ha meglenne meg a coupe, akkor barmikor odaallitanam palyan egy regebbi M3-as melle, az elso korben nem vallana szegyent, utana a fekek valszeg elfogynanak.

    Irtad az automata valtot. Mar csak az van, manual kikopik vegleg, nincs is valasztasi lehetoseg. A manualis valtok egyebkent sem birnak el nagy nyomatekot, ezert a nagy turbos benzinesekhez es a dieselhez sem lehetett mar kapni egy ideje.

    Highend55: Neked hogy csinaltak a remappot? Mert ha a 35D lockolt ECU -s, akkor a 30D is az lesz, vagyis annak kellene lennie. :U

    mod: Azert a nyomatek... :D En tudom, hogy sokkal erosebb benzineseket is meglehet szorongatni, foleg 200-ig. Ez kanyargos reszen meg jobban kijon, ott sok kis kigyorsitas van, ahol hirtelen kell az ero. Aki ezt nem hiszi el, az meg nem ult rendes diesel autoban.

    [rvilike]: Azert meg vard ki a veget. :P Azt viszont leirtak, hogy garantalt a +60hp es a 120NM, es ez egy gyenge setup. Az ECO Pro 355 loero koruli, 700NM-el.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák