Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz Gsx-rr #59339 üzenetére

    Nem teljesen így van, rex-ről beszéltünk, ott azért nem kell 20%-os töltöttségnél keresgélni, mert pont erre van a rex, sőt ugye csak x% alatt kapcsol be magától, de tény, hogy nem gazdaságos, meg ugye ott megint ott van a szokásos benzinmotor karbantartás, ezért én pl nem akartam alapvetően rex-es változatot. Másodjára meg a robogó motor hangja miatt, nekem az vicc kategória érzésre.
    Nem hosszú útra van kitalálva ennyi, ezen nincs mit vitázni, de meg lehet vele tenni, ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni ezekre a hosszabb távokra, ha nem akkor nem. :)
    Gazdaságosság + autópálya + nagy távolság, az nem az elektromos autózás egyelőre, az inkább egy diesel, bár egy IX3-már ha mindenhol lesz értelmes töltő, akkor nem lesz para a nagyobb táv se, 400km-t simán mész vele, és 150kw-os töltőn 10-80% 27 perc. Ez egy megállás 800km-en. Az áráról mondjuk persze ne beszéljünk... :D
    Amúgy az I3, ha tényleg kifuttatják és marad egyedüli szériában gyártott carbon vázas autó, egész jó értéket fog képviselni egy pár év múlva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák