Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz BandiHUN #7595 üzenetére

    Hááááát, ezzel nagyon nem értek egyet. Az első rész valóban hangulatosabban kezd, Fyrestone kietlen pusztasága, koszos kis szellemvárosa valóban hangulatosabb, mint Liar's Berg havas tájai, de de ez a kezdeti "előny" nagyon hamar leolvad a második résszel szemben.
    A második rész mindenben jobb, mint az első. Több és változatosabb az ellenség, jóval változatosabb a bejárható terep, sokkal jobban számít az elemental sebzés, maga a karakterfejlesztés is több lehetőséget kínál. De még ha ezek nem lennének, akkor is jobban bejönne, mint az első rész...mert ha nem is nagyon vastag, de végre van épkézláb sztorija a játéknak (az elsőnek ezzel szemben érdemben nem volt sztorija szinte), az NPC-k érdekesebbek, a mellékküldetések is sokkal értelmesebbek, Handsome Jack meg egyenesen zseniális. Ennyire imádnivalóan seggf*j főellenséget régen láttam játékban, a kommentárjai frenetikusak a sztori missziók során. :)

    Ja igen, a játék egyik legfontosabb eleme, a humor meg ugyanolyan jó szerintem mint az elsőben, és jó húzás volt az is, hogy az első rész karaktereit kisebb mértékben beleszőtték a játékba, még a sztoriküldetésekbe is.

    Szóval szerintem minden téren fejlődött a játék. És minden téren előrefelé. Nem tudom milyen lesz a 3. rész, de ha a 2. részben még ettől is egy kicsivel hangsúlyosabb lett volna a sztori+az egyes küldetések során elhangzottakat később is vissza lehetett volna hallgatni+mindenkinek külön lett volna a loot, a részemről járt volna a 10/10-es pontszám.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák