Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz proci985 #9965 üzenetére

    Szerintem az első szezonba úgy túl lesz buffolva ez a Sorcerer, hogy akkor meg majd azon megy a sírás. Akkor meg majd úgy esnek át a ló túloldalára. :)

    A Sorcerer gyengesége, nagyban függ a játékos ambícióitól is. Ha Tier100 NM-re hajtasz, vagy Über Lilith killre, akkor vannak bajok igen, és gyenge. Ha kevesebbel is beéred, akkor megoldható.
    És ne felejtsük el, hogy tényleg csak az endgame-ben, annak is a csúcsán vérzik el a Sorcerer. A magas tier NM-nél. Addig az ég világon semmi gond nincs vele.
    Ezért van az, hogy ki ezt, ki azt mondja.

    Na meg van aki nem ért még a saját karakteréhez sem, béna vele, és azt hiszi hogy a Sorcerer az jobb. De nem. Viszont ezek a játékosok is hallatják a hangjukat. Ez egy nagyon populáris játék. És eléggé összefújta köré a szemetet a szél. :U Azért is vannak ekkora sírások, ekkora hülye vélemények a játékkal kapcsolatban. És most nem a Sorcerer gyengeségére gondolok, hanem más dolgokra.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák