Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz lugosi #5110 üzenetére

    hogyan?
    szerinted mennyibe kerül passzivál optikán üzemeltetni? biztos olcsobb ahol van Digi nem? oda olcsóbb az ont is nem? olcsóbb az optikai kábel is nem? szerelési díj is olcsóbb ahol Digi is van a flip-es t-home-nak mint ahol nincs Digi, nah ne röhögtess kérlek.
    ezt okozta a Digi verseny-t és a másik is tud olcsóbban szolgáltatni, ennyi, ez lesz a mobilnál is, ezért várják sokan, nem mondom, azt hogy nem lesz digi mobilom de lehet hogy a másik 3 szolgáltató digi mobil okozta olcsóbb csomagom lesz az 100%..

    Digire térve fttb_n ami csak panel/társasházban van. drágább a net mint ftth-n ami családi házban is van, tehát a népsűrűség nem befolyásolja. üzlet, a Digi lenyomta a piaci árat ott ahol szolgáltat így ha kell ügyfél a t-home is lekel tolja, emiatt hozta létre a flip-et mert másképp nagy szemétség lett volna hogy ott azért 4e/ho mert van Digi nálad meg azért 8e /ho mert nincs .

    (#5119) viktorhu
    spec 1 spec2 vicc csomagok, mondom, múltévben fateral bementünk kötni, azt mondták neki spec2 csomag 6000/ho , nem kötöttünk az nap mert csak érdeklődni mentünk, kövi nap bemegyek kötni 6000és spec2 csomag, lesz bíztam ebben, papirok meg minden, ere modnja spec1 és 7000ft/ho.
    ennyit a spec 1 spec2 elnevezésekről, meg hogy a konkurencia adja , jah persze, 120-as net 7e ért :D hahaha , kb hasra ütés szerűen adják a spec 1 /spec2-töt. de itt szerintem hagyjuk ezt az off témát már.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák