Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Bányászattal kapcsolatban lenne kérdésem. Tegnap ugye meglett a Hauler, el is mentem egy pár ugrásra lévő aszteroida mezőbe. Sok időm nem volt és talán nem is akkor a siker (mondjuk este 11 környékén már inkább fociztam a rögökkel, mintsem begyűjtöttem őket a fáradság miatt), mivel még 1t silver se jött ki, meg pár ismeretlen anyag.

    A kérdésem az lenne, hogy ha ma beloggolok, akkor újra lehet az aszteroidákat bányászni? Vagy ezek nem állandó spotot? Ha igen, akkor mennyi a "respawn" ideje?

    Ha kevesebb mint 1t van egy ércből, akkor gondolom az addig a finomítóban marad, mert eladni csak egész tonnánként lehet, ugye?

    Létezik bányász térkép vagy lehet valahogy szűrni a csillagtérképen? Redditen találtam egy-két kósza képet, de semmi összefüggőt. Vagy az aszteroida övek állandóan változnak a játékban és ezért nincsen?

    Eravate ("kezdő" terület) környékén elképzelhető, hogy találok Metallic Ring-et vagy Metal Belt-et, ahol lehet bányászni a drágább érceket?

    Illetve Duvi beszélt róla, hogy a lakott területek peremén érdemes nézelődni. Akkor meg is néztem, hogy milyen rendszerekre gondol, de tegnap nem sikerült reprodukálni, hogy hogyan találom meg a lakott rendszerek szélét. Mire is kell szűrni a csillagtérképen? :B

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák