Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    Van már Kabini-vel szerelt mini ITX-es lap itthon? Iponon nem találtam semmit kabini-re.
    Vagy ennél a J1900nál létezik jobb megoldás? Mert ez eléggé szimpatikus, csak fura, hogy még senki se használta. Mindenképpen olyat szeretnék amiben van proci és abban gpu, mert nem szeretnék dedikáltat bele.

    És még 1 nem igazán tisztázódott kérdés: ha én nem szeretnék belső tápot, hanem van valahol 1-2 laptop-hoz való adapterem (5,5mm külső, 2,5mm belső diameter csatlakozóval) 19V-ot ad le az egyik, másik 12V-ot, viszont mindkettő más áramerősséggel dolgozik (és így mindkettő 60 wattos adapter) akkor lényegében bármelyiket használhatom, hisz 60 watt megvan, és az ilyen DC-s megoldásoknál az ajánlás 9-19V, és hogy legyen meg a 30 watt (1 vinyó, 1 memória), ugye? Szóval adapter-t nem kell vennem külön hozzá, és használhatom azt ami van?

    Tegnap este keresgéltem égen földön olyan mini ITX-es házat, ami relatíve szellős és nem régi VHS lejátszókra hasonlít, hanem picit kerekített, és esetleg belefér egy 15cm-es venti, bár ez már tényleg lehetetlenség.

    Jaj és majd elfelejtettem, mini itx háznál, jól láttam, hogy van lehetőség, hogy ne az alaplap legyen DC csatlakozós, hanem maga a ház küldje ki DC csatlakozóról a 12V-os ágat az alaplapba?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák