Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Jahno #100297 üzenetére

    Pedig néha valahogy értésükre kéne adni, hogy ha nincs jelen fél-egy órán keresztül, nem áll meg a bolygó a forgásban, sőt, mire visszajön, addigra lehet, kész a rendezvényre, amit rendelt, úgy, és annyi, amennyiről szó volt.
    Tudom, mert néha én is belefutok, igaz, csak a saját munkahelyi események kapcsán. Általában ránk is hagyják, csak csináljuk, legyen kész, működjön.

    Azt amikor mondom, hogy a 16ik bejátszó eszközhöz namost fogyott el a minden is, hogy legyen képe, akkor hümmögnek, hogy megint szarok vagyunk. Amikor viszont mondom, hogy már féléve is hápogtam, hogy kéne 5-10 pár, meg mellé kisezazamaz, akkor néznek, hogy de miért nincs még meg? Mert amikor elmesélem, hogy ilyenem van, ez jó, csak drága, mert félpárban is lehet venni (Kramer HDMI Transmitter vagy Receiver), és darabjából lehet venni egy random 2es Golfot, akkor nem hiszik. És ilyenből kismillió van...

    Szóval az ilyen főszervezők nézhetik, hogyan csinálom, néha szólhatnak, hogy nemoda-hanemide, és akkor jó lesz. Előre mondja meg, hányan hova mikor merre, és rendben leszünk. Aztán jobb, ha békén hagynak, csináljuk mi azt, amit kell, majd a végén azt a pár opciót, hogy sötétkék vagy világoskék, majd megbeszéljük.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák