Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #102480 üzenetére

    Japp. Ez eléggé aggasztja az OEM-eket, hogy a mai fiatalokat tényleg nem érdekli az autó. Az értelmesebbek ezért nem is feltétlenül az eladom az autót és utána az élete 90%-ban áll valahol a doboz modellben gondolkodnak a következő 10 év utántól.

    Volt a TC-n valami clickbait, hogy a VW ki fogja vezetni a kézi váltót. Ha az ott hőbörgők a kötelező sebességkorlátozásra gondolnának vagy az EU-ban is mindent logoló (mint Kínában már pár éve) fekete dobozra vagy az AlcoLock-ra személygépkocsiban, akkor mi lenne? Mert sokan még ott vannak megragadva, hogy elveszik a vezetés élményét. Ja, mert sima közlekedés közben élmény kavarni a váltóval a dugóban araszoláskor.

    Ha a környezetre és társadalomra háruló kárt a kényelmességből autózás után visszavezetik az autósra, akkor az kábé meg is fogja oldani a dolgot. És értem én, hogy kellene alternatíva, de ameddig a nagy massza nincs rákényszerítve a váltásra addig nem is lesz változás.

    Nekem is feje tetejére fog állni kábé minden, ha nem lehetne csak úgy autókázni, mert persze kényelmes dolog beülni a dobozba és csak úgy odagurul az ember kábé akárhova fejedelmi kényelemben.

    Bringán el tudok hozni nagyobb csomagokat a boltból, de én is seperc alatt tudok találni példákat olyan bevásárlásra, amit nagyon nem szívesen intéznék bringával. Ezek egy jó részét viszont egy Bullitt már el tudná látni. Ha nem lenne autónk, akkor egy Bullitt kábé azonnal kellene helyette. Meg egy olyan 35-kilós egykerekű utánfutó kisebb vásárlásra. Ha elázok, akkor elázok, eléggé vízhatlan vagyok, ha már minden ruha átázott rajtam, utána már nem ázok "beljebb" :C

Új hozzászólás Aktív témák