Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #4786 üzenetére

    Dehogy MSA. 1 szerver, azon raid5, azon megy virtuálisban minden.

    Az a főbb szívás, hogy két külön cég van, de mégsem. Ebből az elején kimaradtál. Megette a nagy hal a kicsi halat, az meg ott vergődik a nagy gyomrában és még növekszik is, csak nem akarunk róla tudomást venni.

    Innentől két külön opció van, mert egyiket monitorozzák rendesen, kiemelt gyártói támogatás, satöbbi, ezen fut mind a 6 gépünk virtuálisan HyperVn. 3 éves vas, ha vinyó meg is kotlik akkor helyre teszi különösebb gond nélkül. Hálózat is komolyabb Csicsó, arra sem lehet panasz. Amúgy alap excelpdf típusú filekiszolgálás, meg van pár alkalmazás aminek az exéje szerveren van, roaming profil, kész, mellé adatbázis 30-500 megás adtbányákkal.

    A másik fele a zűrös, itt ESXi van egy 10+ éves vason kb. ugyanilyen kivitelben minden virtuálisan, csak gari és minden nélkül. Kolléga szokta mondani, hogy ezt még maga Horthy Miklós telepítette személyesen :-D

    És itt vannak a bonyodalmak, hogy ilyen régi cuccot rendesebb céghez be sem engednek, sok meg fizikailag is lassú, több 10ezer apró file a könyvtárakban, eleve az ÁNYK csodát nem erre tervezték, ha közben rászabadul a vírusölő is, akkor áll egy helyben. Mellé a júzer kihúzza a lant, wifi, az séta közben kicsit megszakad és pár alkalmazásunk ezt nem bírja, össze is kócolódik az adatbányája. Így el is vagyunk a fontosabb lépések előtti manuális mentés/visszaállításokkal.

Új hozzászólás Aktív témák