Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz FőDudu #66124 üzenetére

    Sztékhez elég kevés fűszer kell, szerintem. Nekem elég a klasszik só-bors kombináció, esetleg tálaláskor, meg amikor befalom, akkor jöhet mustár mellé.
    Széleit illik kicsit bevágni, akkor nem horpad fel sütés közben. Én nem szeretem ennyire megsütve, max 2x-3 percet adok neki oldalanként, azt is úgy, hogy maxon 1 perc alatt egyik oldal, fordítás, 1 perc a másik oldal, és utána aaz idó nő 2 percre / oldal. Utána pihentetem. A kifolyó nedvességet én sem szeretem, de vannak, akiknek bejön.
    Ha kellene, akkor ilyen lyoni sült hagymát lehet csinálni mellé, hogy belisztezed a hagymát, és forró olajban kisütöd.
    Vörösbor illik mellé, a sör annyira nem menő ehhez, de ha nincs más...

    30 dekás az kicsi :)

    [ Szerkesztve ]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák