Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi-

    tag

    válasz blueboi69 #85905 üzenetére

    C-Max egyterű, de kisautó. Nézd meg a csomagtartóméretet.
    A Picasso meg a Mondeom is 550 literes, mégis a Mondeo nagyobbnak tűnik, mert mélyebb, a Picasso-é magasabb volt, de rövidebb.
    Ma utaztam S-Max-ban, nagyon szép és kényelmes, dízellel is halk, de ez nem opció neked, mert ez csak 2 éves még.
    A korábbi S-Max-ok is jók, van belőle benzines is. Egyet néztem mindössze meg, annak nem volt hátsó küszöbje már :(
    A FL előtti és FL Mondeo csak kívülről különbözik szerintem (lökhárító, ködlámpa, alap a drl, talán a motorháztető is más). Belül a műszerfal ugyanaz, csak felszereltségfüggő hogyan néz ki. Egyébként km órát is, központi rádiót ia lehet cserélni, van rengeteg bontott belőle. Ami pl. engem meglepett, hogy a 2000-res Almerámban már lehetett a jobb1 légzsákot kikapcsolni, de a Mondeo-ban nem lehet.
    Egyébként hahu-n szinte mindegyik Mondeo Titanium az eladó szerint, pedig nem :) Ne a felszereltségi szint nevére utazz, hanem nézd meg, hogy mi van benne.
    Most egyébként nem biztos, hogy ugyanezt a kocsit venném meg, hanem vagy egy millióval olcsóbban egy dízelt vagy egy kombi Focust vagy régebbi Corollát/Astrát/Ceed-et közlekedőedénynek és inkább a lakásra tolnám el azt a plusz milliót. Nincs bajunk a Mondeoval, szeretjük, kényelmes, megy, csak még szokni kell a párhuzamos parkolást vele.

    Q-hoz megyek majd ki, de lehet, hogy csak januárban, akkor akár össze is futhatunk. Két ünnep között gondolom nem dolgozik ott sem senki.

    https://www.ferfiakonyhaban.hu

Új hozzászólás Aktív témák