Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #89090 üzenetére

    Igen, láttam a posztot. Felismertem a profilképet, mert gyanúsan ismerős volt a testalkat és a BMW :C

    A Skyzone Cobra X-ről pontosan semmit nem tudok, még nem néztem meg. Láttam, hogy van és kábé ennyi.

    Most megnéztem. Ez ígéretes. Bővíthető modul van a vevőnek, de alapból az a technológia van benne, ami a zászlóshajó Sky04X-ben. A neve asszem Rapidmix, ami hasonló technológiát használ, mint a 150 dodós ImmersionRC Rapidfire, amit az összes FPV-s celeb használ. Ez nem az antennák között váltogatva próbál jobb jelet venni, hanem folyamatos üzemben kombinálja össze kábé soronként a képet a vevő modulok között. Szóval jelenleg ez a csúcs.

    Ahogy nézem a DVR "csak" 30 fps benne, nem 60 fps, mint a Scout 4-ben, de erre akkor tudsz tenni saját antennákat, amivel elég jól lehet tuningolni a vételt.

    A Scout 4 esetén van egy beépített patch antenna, ami arra néz, amerre a fejed. Ha lógatod a fejed, akkor nem sokat ér. Erre rá tudsz tenni egy irányított patch antennát, tehát ha fejlógatós vagy, akkor felfelé hajlítva kábé előre fog nézni majd a patch.

    Ha van rá dodó, akkor a Cobra X alighanem jobb vétel, mint a Scout 4, de a Scout 4 is nagyon jó szemüveg. Én majdnem megvettem, de aztán a norvég kolléga jó áron átadta a gyakorlatilag zsírúj Dominator v3-at.

    A 4:3 és 16:9 dolog túl van szerintem misztifikálva. A Dominator v3 16:9-es volt és összenyomta a 4:3-as kamera képét. Abszolút nem zavart repülés közben. Nem monoszkópot nézek és azt elemzem, hanem a repülést élvezem.

    Ez a Cobra X 4:3-as alapból, azt feltételezem, hogy vagy széthúzza a 16:9-es kamera képét vagy letterbox lesz belőle. A 4:3 előnye, hogy többet látsz felfelé és lefelé, jobban magába szippant az élmény.

    Elsőre sok szimulátort ajánlok. Én elképesztően megszopattam magam azzal, hogy zéró szimulátorral és 5"-os géppel kezdtem. Nem tudom emlékszel-e a maiden flightra, itt a videó. A fülembe ugató és körbe ugráló megszaladt boxer kutya csak hab volt a tortán akkor, a nulla quados tapasztalat és éles maiden volt a fő gond.

Új hozzászólás Aktív témák