Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz eattila #89249 üzenetére

    Ezévi kép csak a Médiamárktosnál baszta ki a biztosítékot. Senki nem olyat adott be, erre utólag módosították a feltételeket. Hjahh, bekaphassák.

    Néha máshol sem értem, hogy egyáltalán miképpen tudta akkor helyben elkészíteni. Másik csoportban pld. kijött a feladat, erre pár órán belül bedobtak friss málna bokrot és gólyát zöld fák felett repülve még így múlt héten is. Azok kapásból kilógnak a sorból, hamar mondanám, hogy indokolja meg.

    Hazai cuccok nagy része arról szól, hogy tarháljanak valami képet és használhassák, néha szembejön a legtöbbet meg sem tudnám csinálni, képem sincs, mások az elmúlt 20 év terméséből meg seperc alatt összekapják.

    Legtöbbnél nagyon színvonalas és érdekes alkotások vannak (pld. most a Sonys verseny), ahhoz szintén nagyot kellene nőni. Szóval teljesen esélytelen. Másik kategória meg a szokásos kreténség, a műanyagtól fuldokló bármi, ami inkább riport/sajtó jó ég tudja milyen jellegű, utolsó Dodó madár kilövése, nyomornegyedek, gyerekek szándékos megnyomorítása csonkolása, meg ilyesmik. Aminek 99%-a képként értékelhetetlen, max. meghökkentően fura.

Új hozzászólás Aktív témák