Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz blueboi69 #89271 üzenetére

    Hát, a ferde f.sz tudja.
    Ha vállal valaki garanciát a benne lévő akkura, se biztos, hogy megérné megvenni - jelenleg.
    Aztán lehet, félév-egyév múlva lesz valami rendelet, hogy behajtási díj, dugódíj, akármi, és már csak ilyenekkel (ez ugyan képen jól néz ki), meg ettől rosszabbakkal (de zöld rendszámos) mégis be lehet majd menni, új benzin / dízelessel meg nem. És egy csomó tesztből lejön, hogy a fogyasztása az első 100 km-re vetítve annyi, amennyi a katalógusadat, utána benyel mindent... Ezek a kis 3 hengeres Ford motorok, amennyire én tudom, nem nagy étkűek, de fene tudja, hogy a hibridség oltárán mi esett áldozatul. Szóval a féldeci/100km az tuti kamu...
    De YT-n biztos van olyan, hogy mennek vele n x 100km-t, és akkor kiderül a valós életben mennyivel kell számolni.
    Normál akkuból ~5-7 év az, ami után felénk cserés lett egy szünetmentesben, ami csepptöltötte, évenként 4x tesztelték 2-3 óra hosszan, hogy mit tud az akku. Az egy "gépteremben" volt, kábé ideális környezetben. Végig klíma... Ez meg 7 éve fene tudja, hogyan, de kaphatott hideget-meleget. Én nem tenném rá a nagyesküt, hogy ez még 1-3 évig menni fog. Ha a cél a tó körüli dodgem, akkor én inkább nagyobb pénzért egy ettől jóval újabbat, vagy pár elektromos rollert vennék.
    Ez a verda most 7 éves, azaz kábé az akkupakk ott tart, hogy a reciklálás már jobban fizet, mint újat venni bele. Ha a kilométer számlálója valós, akkor is lassan ott lesz, hogy vezérléscsere, meg minden, ami olyankor kell... És akkor a sztereotípiák kimaradtak.
    Én nem venném meg.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák