Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Good news Blueboi és Nova :C

    Az RPM-filteringes fáradozásaim nem voltak hiábavalóak. A TinyHawk újra repül és nem is akárhogy. Sikerült egy olyan beállítást találni, amikor a gép irányítása meglehetősen precíz. Kis kormánymozdulatokra is reagál, de nem idegesen hanem a kedvenc "lebegős" repülési profilomat támogatva. Ez arra jó, hogy oda tudok lebegni egy székhez, aztán átlebegek a lábai között. Lehet ide-oda kacsázni a székek között, átbújni az ülőtámlák és lábak között, a lábak közötti merevítések és az ülőlap között. Vagy ha félig van betolva az asztalhoz, akkor a kis résen keresztül. Ehhez kell finoman adagolható gáz és precíz irányítás.

    Ha túl merev a PID, akkor túl unalmas lesz. Ha kicsit megengedőbb a PID, akkor érezni, ha közel kerülök valamihez, mert a kwad szívóhatása miatt elkezd gravitálni a sík felület felé. Még ha nem is látom az akadályt, de tudom érezni a gép mozgásán.

    Most gyakorlatilag teljesen el van húzva a filter slider jobbra Betaflight alatt, vagyis szinte le van kapcsolva, csak minimális hatása van. A fő melót az inverterben futó JESC FW végzi, ami helyben filterezi ki a motorok tökéletlenségét és a flight controller nem kell küzdjön vele.

    A repülési idő kábé 2,5 percről felment 3,5-4 percre. Ez százalékosan sok, abszolút nem. De ennyi egy akksival pont elég, aztán akksi csere, a gép is pihen picit, meg én is.

    Úgy érzem, hogy most a TinyHawk ki lett maxolva (Indexesen, remélem Gabibácsi nem húzza fel magát). Jobb kamera, jobb RX, jobb motor core SW.

    Extra móka. Levettem a VTX-et 25 mW-ra, de felraktam a gogglere a tripel-feed patch antennát. És ugyanúgy működik, mint a két omni a 100 mW-os VTX-el. Nova kifejezésével élve profit. Úgy ülök, hogy a patch a ház másik mértani átlója felé nézzen és kész is.

    RAW DVR feed.

Új hozzászólás Aktív témák