Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Dhampir #4393 üzenetére

    Miért is mutassak fel én, ha én nem állítottam semmi olyasfélét, hogy van ilyen? :) (Deja vu-m van, ilyen kör már volt köztünk ugyanilyen szereposztásban, csak másik topikban.)

    Mindenesetre egy "komolyabban fejlesztett 'ipari' disztró"-hoz (idézet megint csak tőled, Ubuntu vs CentOS/Fedora összehasonlításban írtad az előbbiről) képest eléggé kínos, hogy hónapokig benne maradnak ilyen bug-ok és nem is tűnik úgy, hogy foglalkoznának vele, ugyanis egyik sem új bug, két-három hónapja jelentek meg. Azért ilyen látványos hibákat ennyi idő alatt illett volna kijavítani. Nekem ez egy elég komoly ok, hogy elpártoljak az Ubuntu-vonaltól. Mindenki hibázhat, nem is erről van szó, de talán meg kellene oldaniuk ezeket.

    Azért jó lenne, ha észrevennéd, hogy a "kacsintósszmájli" azért van ott, mert nem komolyan veendő zrikálás volt tőlem. (Hozzáteszem, hogy most sem kell halálosan a szívedre venni, "cimbora".)

    Amúgy a Kubuntu mentségére legyen mondva, sosem láttam még összeomlani, de pl. a "frissítés után a rendszer nem hajlandó észlelni az egérkattintást"-bug igencsak kellemetlen.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák