Új hozzászólás Aktív témák

  • MacEdm

    tag

    válasz #27070592 #39566 üzenetére

    Sajnos tudom, hogy a márkaszervízben eléggé el vannak szállva az árak+ munkadíj. Nem is ott csináltatnám meg, oda max egy állapotfelmérésre vinném el, hogy mik azok a dolgok amiket cserélni kéne SOS-be. Édesapámé a kocsi aztán ő meg csak hajtja a kocsit és a karbantartást meg letolja. Eddig valami kókler emberhez vitte a kocsit, aztán azért keresnék valaki mást helyette és ezért is jött szóba a márkaszervíz, hogy oda vinném első körben állapotfelmérésre. Aztán utána keresni egy megbízható szervízt és ott megcsináltatni a szükséges dolgokat rajta. (Tudom, hogy ennyi erővel ott is tudnék állapotfelmérést csinálni, de max akkor össze tudnám nézni a márkaszervízes listát a másik szervíz listájával)
    Most ahogy kiderítettem 2020. november 4-én volt cserélve az olaj,szűrők és azóta belement 9.200 km. Tudtommal azt is évente vagy 10.000-ként kellene cserélni. (Ja meg a motorolaj szint minimumon van)
    Most nézegettem videókat az olajcseréről + szűrők cseréjéről, nem tűnik nagy kunsztnak, még én is nekimernék úgy állni, hogy kb. egy autó alatt nem álltam. De a fékeivel meg a futóművével is vannak bajok, azokhoz meg én kevés vagyok :U

Új hozzászólás Aktív témák