Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz inf3rno #41051 üzenetére

    Igen az volt! De nem is találtam most meg a beállítást, mindenesetre néztem magas pontosság volt beállítva. Hogy újabban ez mit jelent a Polarnál nem tudom.. :DD
    Amúgy komoly szoftveres gond van az órával, ugyanis ma ismét futottam, de persze vittem a V800-at is. SZERENCSÉRE!
    3km-es négyzet alakú pályán mentem közúton, az első km-nél 2mp volt a két óra között, most GPS és QZSS volt a beállítás. A QZSS nem tudom mi, de úgy voltam vele, hátha így jobb lesz..

    Viszont pár másodperc múlva lefagyott az óra! :)) Nem nagyon érdekelt, nem álltam meg, újra benyomtam, de most nem kapcsoltam fel a világítást.
    Újabb 15km telt el, elég szépen mérte a km-eket, a tempók nagyjából megegyeztek a két óránál. Már már azt hittem a világítás kever be, a pontosságra azt mondanám, hogy így rendben.. Lehet csak a kis atlétika pályán nem üzemel jól és így egyenes utakon nagyobb pályán nincs nagy különbség, ezzel így ki lehetne egyezni, amíg nem javítanak rajta.
    De mondtátok ugyanez a chip Garminnál egész jól működik, szóval, akkor a Polar szoftveresen hulladék jelenleg..
    És tényleg, mert a 17.km-en, bejelzett a Vantage, hogy merülőben a H7, de ebbe majdnem bele is fagyott. Kiokéztam, de két óralap között megakadt és ismét fagyás és restart lett a vége. Na ezután már kibírta a maradék 5km-t.. Szóval a frissítés óta csak fitnessórának használható!
    Írok a Polarnak egy jó kis lebaszó levelet, ahogy gondolom sokan tették a napokban és a javításig marad a jó öreg megbízható, atompontos V800!

Új hozzászólás Aktív témák