Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz Zozo0525 #55897 üzenetére

    Akik itt mar egy kicsit is ismernek,azok tudjak,hogy en az "allando nyomas alatt tartani" hive vagyok. Ez azt jelenti,h egy emberes heti km (amit hosszabb akar evekig/evtizedekig tudsz tartani) gyakorol allando nyomast ra.
    Ezt a brutalis alapot szepen elkezdi az ember finomitani,amikor mar ott van,h jo a kondi (lasd 60perc konnyed futasnal nem mozdul el mervadoan a pulzus normalis korulmenyek kozott nap/szel),AKKOR kinezed a celversenyt. Utana pedig verseny specifikus edzesekkel (FM es maratonnal ez akar heti 1db hosszu futas amelyik vagy fokozos v egy resze tartalmaz celtempot + het kozben egy FM/15K sebessegu valtogato v. sima resztav) kielezed a format.
    Az a 30km amit irtal mar jo kiindulo pont :K erdemes heti hosszu futast szepen 16km-rol hetente +2km-vel felvinni novemberre 26-30km megszokott legyen. Ha az osszeallt,akkor 4db speci edzes elsore boven eleg...ha odaersz majd megirom (akar napi dupla speci edzes Agony ismeri ;] vagy 30km 10+10+10km fokozos vagy 30km benne 20km laza uccso 10km maratonos celtempo stb.)

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák