Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz inf3rno #58776 üzenetére

    Kajába nem tudom mennyire lehet újat mutatni meg mondjuk versenyezni a nagy gyártókkal, de sportolóknál (meg átlag embereknél) is szerintem ami baromira üres terület az a vitaminok és ásványi anyagok témája.

    Az ENDURAID -el pl frissítést lehet tervezni versenyekhez egy csomó paraméter alapján (időjárás, páratartalom, stb..) és van rá igény, ráadásul havi előfizetéses modellben árulják, asszem valami havi 500-600 Ft-ért. Szóval még ingerküszöb alatti az ára.. gyakorlatilag havi 1 gél.

    Szóval ha ilyenben gondolkodsz én lehet a vitamikonra, ásványi anyagokra mennék rá. Egyáltalán, hogy meghatározza hogy adott embernek (életkor, súly, magasság, nem, aktivitás, stb.. alapján) miből mennyire van szüksége, aztán lehetne tenni ajánlásokat.

    Felviszed az összes gyümölcsöt, zöldséget, vitamint meg amit akarsz... aztán emberünk kiválasztja, hogy a kedvenc gyümölcse az alma, körte, barack amúgy meg a centrum multivitamint szedi és sok diót és mandulát fogyaszt, akkor miből mennyit kellene ennie (pl. 200 g alma, 25 g mandula) valamint, hogy mi hiányzik még az étrendjéből.

    Egy ilyenre én tuti előfizető lennék. :D Most gyakorlatilag megveheted a vitamint amibe van valami szabvány mennyiség, de hogy az stimmel-e hozzád vagy sem, illetve hogy az étrendeddel mennyire van pariban... a fene se tudja. :U

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák