Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz inf3rno #70038 üzenetére

    Nagyon off, de:
    - Airfryer nekem is lesz mert nyár óta sajnos egy főre főzök/sütök, a nagy sütöt ne kelljen begyújtani+melegben ne fűtse a lakást. Ilyen gyors egytálételekhez, sülthús+zöldség kombókhoz, kis adag lasagna/rakottkrumplihoz tökéletes.
    - Sütöbe azért rakják főleg a ragukat ragukat mert azokat jellemzően órákig kell főzni szépen lassan, sütőben sokkal kisebb eséllyel ég le, nem rotyog, nem kell folyamatosan kevergetni. Zománcozott öntöttvasban ("Dutch Oven") csinálom az ilyeneket (bolognai szósz, chili, burgundi marha, roastbeef, cottage pie, stb. - de a hagymaleves hagymái is oda kerülnek nemsokára meg kenyret is abban sütök) - erre nem lesz szerintem jó az airfryer, főleg mert kicsi hozzá.

    Vannak kb. mikrohullámú méretű elektromos kombi sütők, esetleg azokat is nézd meg.

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák