Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz ígyvanferi #95434 üzenetére

    nevezni barki be tud ilyen versenyre :D oszinten teljesen meg en sem latom, hogyan fogom ezt a versenyt teljesiteni. viszont tok jol ment a maszas, es a lefele is az extrem szopatos talajon. ugye volt 3 km, ahol osszesen tobb, mint 700 meter szintcsokkenes volt, sziklak, gyokerek kozott, ez megedzi a labat.

    egy friss kofuzi videoban beszelgetett a srac az edzoivel (sage canaday es csapata), ahol elemeztek, miert is sikerult szarul neki a london maraton. az egyik ilyen okot arra vezettek vissza, hogy hianyoztak azok a hosszu, kemeny edzesek, amik a fitness mellett az onbizalmat is segitenek epiteni. nekem ez most egy ilyen volt, igy hameg nagyon tavolinak is tunik, hogy dupla ennyit megyek versenyen, ugy erzem, hogy sikerulni fog, nem is olyan nagyon szarul :)

    jovo hetre meg van 4 ora edzesem hetvegere, de itt ez a szintmennyiseg mar kette lesz bontva, egy durvabb maszos edzesre (ez olyan 20k 1100 meter) es egy lankasabb, futosabb edzesre (kb szinten 20k 500 meter). persze ez nem fog 4 oraba beleferni, inkabb 4:30-4:45 lesz a ketto egyutt. de ha jol sikerul, akkor tenyleg minden adott lesz egy jo versenyhez :K

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák